Ashes parašė:
Man viena slaugytoja sake kad Santariskese galima tik esant indikaciju, negalima taip sau norint jei viskas sklandu, buvo moteris, kuria sitaip tiesiog isvare, nes …
visiska nesamone tikrai nesu girdejusi tokio dalyko
Ashes parašė:
Man viena slaugytoja sake kad Santariskese galima tik esant indikaciju, negalima taip sau norint jei viskas sklandu, buvo moteris, kuria sitaip tiesiog isvare, nes …
visiska nesamone tikrai nesu girdejusi tokio dalyko
Ashes parašė:
Oj ne ne, labai blogus gandus girdėjote
kiekviena sveika nėščioji gali gimdyti kur tik nori visoje Lietuvoje, nereikia kažkokių spec indikacijų
nebent jei jau yra kokių bėdų, ligų ar tam tikrų būklių, tuomet gali būti nurodyta, kad gimdyti galima tik tam tikrose ligoninėse, kur aukštesnis priežiūros lygis, daugiau medicininės technikos ir patyrusio personalo. O visiškai sveika gimdyvė yra laisva rinktis betkuriuos gimdymo namus ar ligoninę visoje Lietuvoje
Slapuke. parašė:
Sveikos, noriu paklausti tu, kurios pasirinkote pradzioje naudoti next to me lovyte 🙂 as visai gundausi, bet vis galvoju koks tikslas ja pirkti, jei uz puses metu v…
Pats geriausias dalykas bent jau mums pasiteisino su dukra, plius neužima daug vietos jeigu reikia galima į kitą kambarį nusistumti. Tik aš turėjau iš kinderkraft, naudojom iki kol pradejo sėdėti, dabar irgi tikrai pirksiu 🙂
Slapuke. parašė:
Sveikos, noriu paklausti tu, kurios pasirinkote pradzioje naudoti next to me lovyte 🙂 as visai gundausi, bet vis galvoju koks tikslas ja pirkti, jei uz puses metu v…
Gundžiausi pirkti next to me, tačiau pasiskaičius pvz apie Kinderkraft - tos pačios funkcijos, tad manau pirksime šią už mažesnę kainą nei Chicco
Man patogumas, kad galima pristumti prie pat lovos, pakelti viršugalvį ir berods kažkiek supasi. Na ir kad kompaktiškesnė pradžiai nei įprasta medinė lovytė
Pukee parašė:
Pats geriausias dalykas bent jau mums pasiteisino su dukra, plius neužima daug vietos jeigu reikia galima į kitą kambarį nusistumti. Tik aš turėjau iš kinderkraft, …
Isaugus sita lopsiuka tada jau medine isigijote? Ar kazkoki kitoki sprendima turejote? Kazkaip su pirmaja iskart normalia pirkom, bet dabar taip nesinori apkrauti kambario tais gigantiskais daiktais 🙈
Slapuke. parašė:
Isaugus sita lopsiuka tada jau medine isigijote? Ar kazkoki kitoki sprendima turejote? Kazkaip su pirmaja iskart normalia pirkom, bet dabar taip nesinori apkrauti k…
Jo išaugus tada jau normalia statem, kad kinderkraft turetų supimo funkciją nemanau arba mes nemokejom ja naudotis 😅arba modeliai dar skiriasi
Andze7 parašė:
Kurios turite/turėjote Kinderkraft - jis turi supimo funkciją?
Next to me berods turi. O gal jau kažką maišau 😂 vakar ir šiandien Vintedą naršau,…
Dėl kinderkraft tai gal nuo modelio priklauso, bet kiek ieškojau vintede tai visi lyg ir be supimo funkcijos buvo mano pažymėti, o vat chicco tai buvo pasitaike kažkurie modeliai su supimo funkcija, bet aš įsigijau be 🙂
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai