Mamučkis parašė:
Ar turit bedu su tuštinimusi? Man buvo toks skausmas, gydytoja sake, kad del uzkietejusiu viduriu jis
Bėdų su tuštinimųsi neturiu, viskas tvarkoje dabar.
Mamučkis parašė:
Ar turit bedu su tuštinimusi? Man buvo toks skausmas, gydytoja sake, kad del uzkietejusiu viduriu jis
Bėdų su tuštinimųsi neturiu, viskas tvarkoje dabar.
Sinergija parašė:
Man buvo lygiai tokie simptomai panašiu metu, praėjo po kelių parų, su vaikeliu viskas geraiNerimavau irgi, tai gal mano žinutė nuramins
![]()
Ačiū labai už atsakymą, aš irgi tikiuosi, kad čia tik toks etapas, ir ten vyksta procesai.
Sveiki. Kazkaip patekau i grupe, bet uzklausiu, man gimdyti veliau. 5 nestumo savaite uzpuole sloga, kosulys truputi. Geriu tik arbatas ir naudoju juros vandeni. Temperatura 37 su trupuciu sokineja, gyd sako del nestumo... Zodziu, kalbejau su keliais ginekologais jau: tik arbatos, daugiau jie nieko negali patarti, siaip nera didele sloga, CRB rodo 1,06 norma 0-5 turi buti. Ar kas sirguliavote pirmaji nestumo menesi? Kaip sekesi iveikti? Aciu, merginos.
Lina.linaite parašė:
Sveiki. Kazkaip patekau i grupe, bet uzklausiu, man gimdyti veliau. 5 nestumo savaite uzpuole sloga, kosulys truputi. Geriu tik arbatas ir naudoju juros vandeni. Te…
Sveika, sirgau ir aš pradžioje, gėriau daug arbatų, medaus, citrinos. Gerklę skalavau druska ir pastiles vartojau gerklei. Man temperatūra dar didesnė buvo, crb irgi sukilo, bet nepamenu kiek. Tiesiog ilsėjausi ir kuo daugiau skysčių gėriau, uztruko kol pasveikau ilgiau nei įprastai, bet pasveikau, sveikatos ir tau!
friendship parašė:
Sveika, sirgau ir aš pradžioje, gėriau daug arbatų, medaus, citrinos. Gerklę skalavau druska ir pastiles vartojau gerklei. Man temperatūra dar didesnė buvo, crb irg…
Jokiu rimtu vaistu kaip suprantu nevartojote? Aciu Jums labai! 🌺
pavyko išvengti tų rimtų vaistųLina.linaite parašė:
Jokiu rimtu vaistu kaip suprantu nevartojote? Aciu Jums labai! 🌺
Samantule parašė:
Sveikos! Koki krema naudojote naudojate strijomis?
Su pirmu visą nėštumą naudojau veleda aliejuką, neatsirado strijų, dabar naudoju irgi. Bet galvoju išbandyti ir sviestą, nes oda daug sausesnė žiemą, aliejus greitai susigeria
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai