2024.08.08 11:09 (prieš 1 m.)
Utopija parašė:
Pamenu buvo diskusija apie tai kiek kainuos viskas vaikui. O kokius jūs vežimus žiūrite jeigu viską sutalpinsit į mažiau nei tūkstantį? nes man kosmosas, kad vien v…
Ne visi ir nauji kainuoja 1000-1500
priklauso ir nuo finansų ir poreikių. Aš tų vežimų buvau tieeeek išžiūrėjus, kad 🤦♀️ pvz egg vežimai yra nepigūs, bet jie š. Kokybė prasta, skundžiasi, kad nepatogu.
čia reikia realiai apžiūrinėti. Nes nusioiekus cybex priam, kur tie ratai priekiniaj maži, tempti,jį per pusnis ačiū ne
Ir ačiū Die pirkau su pripučiamais ratais, nes kai,gimė teko visą žiemą vežioti, kitaip nemiegojo - nesvarbu pųga, -20, ar lietus. Kasdien 10-15 km pratysdavau aš tą vežimą. Tai jei dar nepravažus.... Būčiau išvis nusikamavus
Tai yra,likęs, bus ok žiemai ir kaime nuvažiavus. bet žiūrėsiuosi ir kitą
pvz prieš kelionę super greit nusipirkau vežimą sportinuką už kelis šimtus eurų naują. dar nusipirkau pripučiamus ratus, tai 👍 net pati netikėjau, kad va taip pasiteisins, už tokią kainą. Ir laikosi, ir neblunka, ir pravažus. Žodžiu, dar labai svarbu ir į poreikius žiūrėti.
sesuo turi talos s lux berods, man nepatiko. Barška, plius prieš kiekvieną mini bortelį turi kilatelėti. Man tas nepatinka. Aš noriu patogumo - važiuoti ir tiek.