Džeizė parašė:
Jeigu antikūnių nėra - Jums suleis vaistus. Jeigu vaikas,gims su Rh+ Jums vėl gi turės suleisti vaistus.
O kada tuos vaistus turi suleisti?
Džeizė parašė:
Jeigu antikūnių nėra - Jums suleis vaistus. Jeigu vaikas,gims su Rh+ Jums vėl gi turės suleisti vaistus.
Džeizė parašė:
gimdziau pries beveik 4 metus, net meginau i ziniasklaida rasyti istorija, bet tada direktore susisuko su redaktoriumi ir straipsnio neisleido. Nors jis jau buvo pa…
Tai tikriausiai mažai kas pasikeitė 🤦🏽♀️
Labirinte parašė:
Tiksliai nezinau 🤔 28 berods
Džeizė parašė:
gimdziau pries beveik 4 metus, net meginau i ziniasklaida rasyti istorija, bet tada direktore susisuko su redaktoriumi ir straipsnio neisleido. Nors jis jau buvo pa…
Eikit eikit, negąsdinkit manęs, nes man ten greičiausiai ir reikės gimdyti
Utopija parašė:
Eikit eikit, negąsdinkit manęs, nes man ten greičiausiai ir reikės gimdyti![]()
![]()
kodel? na yra ir kam patiko
Kvietkelis parašė:
Idomu butu sužinoti ka mamos ir busimos mamos galvojate pasidalinkit patirtimi ir mintimis, kaip jus planuojate gimdima su vyru ar be vyro,? Maniskis sake jog …
Aš gimdžiau su vyru, tiksliau taip buvom nusprendę, jo buvimas šalia man padėjo jaustis saugiai, nepamiršt kaip kvėpuot.., žinojau, kad padės visada
Tačiau išvežė extra cezariui, tai tuomet jau nebuvo šalia..
Gimdžiau II ligoninėj.. ar norėčiau grįžt? Jei papulčiau pas tą pačia "žertvą" atsiprašau už išsireiškimą, bet reikalaučiau arba kito gyd, arba vežt turėtų į klinikas (per jos atsainumą abu su vaiku gavom infekciją, 9 paros su lašeline mano vaikas galvoj, aš ir 6k parom dar lašinami vaistai) Ačiū Dievui, kad po paros kankinimų pasikeitusi pamaina priėmė extra sprendimą operuot ir neleido numirti.
Nes ta ". " nors ir nubėgo vandenys, nieks nesivėrė, temp užkilo iki 38 sprendimo operuot nepriėmė o laukė "tipo gal dar pavyks pačiai"
Vyras jau buvo pasiruošęs kviest į antra ligoninę greitają kad išvežtų i klinikas
Utopija parašė:
Mano vyras planuoja gimdyme dalyvaut, bet draugė neseniai gimdė tai sakė jos draugas ją tik nervino ir išvarė jį į koridorių![]()
Man viskas santaruose buvo super
Va jusu pavizdys geras , kai moteris moka 2000-3000 tukstančius darosi cezarius kurioms net ju nereikia už pinigus, to nkd nesuprasiu, bet toms kurioms to reikia nera suteikiama laiku ar logiskai, yra baisu.mylimukac parašė:
Aš gimdžiau su vyru, tiksliau taip buvom nusprendę, jo buvimas šalia man padėjo jaustis saugiai, nepamiršt kaip kvėpuot.., žinojau, kad padės visada
mylimukac parašė:
Gal pavarde pasidalintumet daktares?
9 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai