Gugi gugi parašė:
Sveiki, norėjau paklausti dėl nėštumo skaičiavimo. Ir taip ir taip skaičiuoju ir vis skirtingai gaunasi. Man balandžio 1 buvo 15sav ir 4d. Tai kaip suprantu šiandie…
Taip
Gugi gugi parašė:
Sveiki, norėjau paklausti dėl nėštumo skaičiavimo. Ir taip ir taip skaičiuoju ir vis skirtingai gaunasi. Man balandžio 1 buvo 15sav ir 4d. Tai kaip suprantu šiandie…
Taip
ERNESTA07 parašė:
Sveikos, kaip Jums su svoriu? Na man niekaip jis neauga.. ir taip esu kudutė o dar per 3 mėn nei kg nepriaugo. Pykint nepykino, valgau kaip visada ir dar paužkandži…
Aš nevėmiau, vakgiau ištisai, nes jei nevalgydavau pykindavo ir tai nukrito 3 kg. Kiek skaičiau tai normalu. Manau dabar jau kai pradės augti tai pradės.. O pas mane aplamai daug giminaičių, kur gimdyt išvažiuodavo su tuo oačiu svoriu arba max +2 ir viskas gerai, tai manau nuo organizmo priklauso, o va kitos kai deda net kokius +25..
Gab342 parašė:
Aš nevėmiau, vakgiau ištisai, nes jei nevalgydavau pykindavo ir tai nukrito 3 kg. Kiek skaičiau tai normalu. Manau dabar jau kai pradės augti tai pradės.. O pas man…
Kaip fainai kas tik tiek priauga ir viskas ok būna 🥹
Na man su pirmu tai kokius 25kg tikrai priaugau 😀 bet ant pačio galo kai dėjo tas svoris tai dėjo 😂
Dabar 17+4 tai buvau pradžioj numetus kokius 3-4kg dėl visų blogavimų, tai po biškį pareinu į savo buvusį svorį bet irgi dar koks -1kg, bet jaučiu, pati kad daugiau ir valgyt pradėjau 🫣😀 na reik neįsijaust, ir nedaryt tos klaidos kaip su pirmu, nes tiesiog po to darosi pačiai sunku ir gimdyt daug priaugus sunkiau manau 😊
Eva04 parašė:
Kaip fainai kas tik tiek priauga ir viskas ok būna 🥹
Na man su pirmu tai kokius 25kg tikrai priaugau 😀 bet ant pačio galo kai dėjo tas …
Taip mačiau rodė per žinias, kad su dideliu svoriu ir gimdymas sunkesnis ir vaisiaus būkle apžiūrėti. Nenoriu daug priiaugti bet bent kažkiek 😃
ERNESTA07 parašė:
Taip mačiau rodė per žinias, kad su dideliu svoriu ir gimdymas sunkesnis ir vaisiaus būkle apžiūrėti. Nenoriu daug priiaugti bet bent kažkiek 😃
Su pirmąja priaugau 20kg, bet po gimdymo 2mėnesių buvo likę tik 2kg. Mergaitė gimė virš 4kg, vaisiaus vandenų dar koks geras 1kg, placenta kažkiek irgi nemažai sveria, tai susideda tas svoris
bet nepasakyčiau, kad buvo sunku gimdyti, apart to, kad reikėjo skatinti, bet šiaip nebuvo kažko blogo ypač dėl svorio
Migla_la parašė:
Su pirmąja priaugau 20kg, bet po gimdymo 2mėnesių buvo likę tik 2kg. Mergaitė gimė virš 4kg, vaisiaus vandenų dar koks geras 1kg, placenta kažkiek irgi nemažai sver…
Tai va, ir negaliu palyginti ar mažai priaugus būtų lengviau 😀 bet aš pati jaučiausi meška kai važiavau gimdyt 🫣😀 bet jeigu būčiau ne +25 o iki 20kg gal būtų lengviau ant savo nedidelio ūgio nešiot 😂
ERNESTA07 parašė:
Sveikos, kaip Jums su svoriu? Na man niekaip jis neauga.. ir taip esu kudutė o dar per 3 mėn nei kg nepriaugo. Pykint nepykino, valgau kaip visada ir dar paužkandži…
Aš su pirmu neštumu svorio nepriaugau, ir pilvo nesimatė, niekas negalėjo patikėti kad laukiuosi
ERNESTA07 parašė:
Įvairių organizmų būna, skirtingai į hormonų pokyčius reaguoja. Su pirmu nėštumu nepykino, bet vistiek nukrito -10kg, iki galo kazkiek priaugau ir važiavau gimdyt lygiai tokia pat kaip prieš pastojant, pilvas matėsi tik nuo 32sav.. Su šiuo nėštumu nevemiau, bet pykino, nukrito -4kg. Taip nieko ir nepriaugau dar, utad pilvas nuo 9 sav matomas🤷🏻♀️ taip kad visi nėštumui skirtingi..
Jei vaikelis gerai vystosi, tiek svarbiausia🙂
11 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai