marsyte parašė:
sveikos,mamytes,gal zinot ar alytuj yra kas konsultuoja namie zindymo klausimais?![]()
![]()
Kai man reikėjo, prieš menesį, tai neradau.
yra Fb grupė “zindykime kartu”, gal ten rasi atsakymą
marsyte parašė:
sveikos,mamytes,gal zinot ar alytuj yra kas konsultuoja namie zindymo klausimais?![]()
![]()
Kai man reikėjo, prieš menesį, tai neradau.
yra Fb grupė “zindykime kartu”, gal ten rasi atsakymą
JustinaBJ parašė:
Kai man reikėjo, prieš menesį, tai neradau.yra Fb grupė “zindykime kartu”, gal ten rasi atsakymą
![]()
jau domejausi, tikrai nera..ligonine net negali niekuo padet kai skambinau
vadinasi palanki kudikiams ligonine....
JustinaBJ parašė:
Kai man reikėjo, prieš menesį, tai neradau.yra Fb grupė “zindykime kartu”, gal ten rasi atsakymą
![]()
Tai bandykite "žindykime kartu "grupėje pasiklausti žinau kad konsultuoja net video pokalbiu metu arba atvažiuoja susitarus,iš vln ar kns tikrai nėra tolimas kelias,o ten tikrai jum moterys patars 😍
marsyte parašė:
![]()
O kas nutiko? Gal mama kuri gali padet
tomassella parašė:
O kas nutiko? Gal mama kuri gali padet
vaiks daug atpilineja.. ir nesuprantu ar tiesiog blogai paduodu kruti, ar jis persivalgo ar dar kas...ir nusiramina /uzmiega tik prie kruties kitaip ne. issikvieciau jau is mamos pienas konsultante pas save, nes noriu kad pati maitinima paziuretu ir pakomentuotu. taip pt del tolimesniu veiksmu - kaip nusitraukti pienuko ir pan... nes tokios info ligonineje negavom. tik kazka ale truputi prabegom
Mums ta pati problema. +vaikas pamiega kol papulis burnoi. Taip 4 val. Pietu miego 2val pamiega ir vel tas pats. visa diena ir guliu lovoi☹ Pusryciauju viena ranka. Vyresnelui sukilo temp.kol juo rupinausi mazylis klyke,lb skaudu. Svoris auga daktare liepe maitont kas valanda ir nedazniau,neiseina nesioju supuoju klyke ir viskas.
Daivul_08 parašė:
Mums ta pati problema. +vaikas pamiega kol papulis burnoi. Taip 4 val. Pietu miego 2val pamiega ir vel tas pats. visa diena ir guliu lovoi☹ Pusryciauju viena ranka…
pazistama situacija, pas mus lygiai tas pats . dar salia viso to itariu,kad jau diegliukai uzejo.. tai jau 3 para kaip buna 5-6 val tarpas kai niekaip neiseina uzmigdyt, nusikankinam baisuaisiai
Na visu pirma jog mazylis kabo ant kruties tai nereiskia kad jam truksta pienelio,reik zet ar buna prisiusiotu pampersu ar 5-6 per diena buna sunkus ..
daznai tokie maziukai ilgai buna prie krutines ,nes uzsisakineja pienelio,beto tai jiems ir saugumas ir nusiraminimas ir siluma ,ir kaip bebutu keista yra tokiu vaiku papinuku kurie ir nores kuo daugiau but salia ir miegos su (.) ..
pirmas augimo suolis buna 7-10 para tada toks mazas isvis gali kiaura para guleti prie (.)(.) ir uzsisakineti pieneli..
Atpilineti gali del to kad pas jus nera susiromalizavusi pieno gamyba ir jis per greit priryja kartu ir oro ,del per trumpo liezuvio pasaitelio tinkamai nesusidaro vakumas nes negali prispaust liezuvelio prie gimurio,stenkites maitinti truputi pakelta galvyte ir nugaryte ties mentimis,taip pat vieno maitinimo metu kelkite atsirugti 2-3k ir po maitinimo kuldykite i truputi pakelta padeti iki puse kunelio ,nes tokie maziukam daznai buna dar ne pilnai susifirmaves skranduko uzdarymo aparatas ir reik truputi kilsteleti...
anitavaida parašė:
Na visu pirma jog mazylis kabo ant kruties tai nereiskia kad jam truksta pienelio,reik zet ar buna prisiusiotu pampersu ar 5-6 per diena buna sunkus ..
aciu uz patarimus, butinai isbandysime
marsyte parašė:
aciu uz patarimus, butinai isbandysime![]()
nera uz ka
mano vaikas tikrai buvo lengvas ir nekabojo visa laika ant krutines,bet turejom kitu bedu,pas ji buvo prisegtas liezuvio pasaitelis ir mano krutine lb didele ir pieno gamyba per stipri tai vaiks tiesiog skesdavo piene,tekdavo pradzioj nusitraukt po 10 ml kad nenebutu tokio spaudimo ir pienas taip greit nebebegtu ir vaikas nespringtu arba maitindavau su antspeniais ..
ir aisku cia jau kiekvienos nuomuone,bet kai mes ismokom normaliai valgyt ir paiimt kruti kai vaikas buvo nealkanas ir noredavo tiesiog zysti as jam daviau soske ,tai mazdaug 2savaites jam buvo..matydavau kad tiesiog nervuojasi prie kruties nes pienas bega o jis nebenori valgyt o ciulpt vistiek nori tai soske man buvo iseitis
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai