anitavaida parašė:
Mamos,kas ką galit papasakot apie gyd Adomavičienę ligininėje,gulim su mažiuku,gydo penicilinu vaikui reiškias alergija,ji nesitinka keisti vaistų ir sako jog nieko…
Keiskit gydytoją jeigu nekelia pasitikėjimo ;)
anitavaida parašė:
Mamos,kas ką galit papasakot apie gyd Adomavičienę ligininėje,gulim su mažiuku,gydo penicilinu vaikui reiškias alergija,ji nesitinka keisti vaistų ir sako jog nieko…
Keiskit gydytoją jeigu nekelia pasitikėjimo ;)
Indrė7777 parašė:
Sveikos. Mum bus už poros dienų 4 mėn. ir skiepai. Dabar ta gripo epidemija, ar važt skiepint ar atidėt kaip čia padarius? :/
pasitarkit su gydytoja. bet as atideciau
nieko nenutiks ir veliau jei pasiskiepinsit
Smile1 parašė:
Į kuri darželį rašėtes ?
Į pirmojo Alytaus mums ten vietoje 🙂
JustinaBJ parašė:
Mamoooos! Gal žinot kur gauti naminės, kokybiškos mėsytės? Tuoj primaitinimas prasidės, tai norisi pasiruoštikas jūsu nenuvylė? 🥘
Galiu rekomenduoti moterį kuri pardavinėja namine triušiena mes dukrytei perkam, parašykite man
Justinajaru parašė:
Galiu rekomenduoti moterį kuri pardavinėja namine triušiena mes dukrytei perkam, parašykite man
Labas vakaras
įdomu ir man būtų tą moterytė kuri pardavineja triušiena ?
Smile1 parašė:
Labas vakarasįdomu ir man būtų tą moterytė kuri pardavineja triušiena ?
https://m.facebook.com/asta.augustinaviciute?tsid=0.017123280023429777&source=result Įdedu jos profilį kur triušiena pardavinėja 🙂
Sveikos mamytės, turiu klausimą Jums😊 Ar Alytuje savivaldybė duoda kažkokį kraitelį gimus kūdikiui? Žinau, kad ligoninėje būna mėginukų rinkinukai ir kad pagal įstatymą priklauso vienakrtonė išmoka
Tik va įdomu ar dar duoda kažkokį kraitelį kaip Kaunas ar ne? 😊 Jei duoda ką gavote 2019 metais ?😇 Ačiū už info 😊
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai