Rojus12345 parašė:
Sveikos panelės gal kartais galite patarti kas nutiko turėjau lytiskus santykius su apsauga vasario mėnesio 21d turėjo prasidėti mėnesinės bet jų iki šiol nėra, nė…
Tai tuoj pramus
Rojus12345 parašė:
Sveikos panelės gal kartais galite patarti kas nutiko turėjau lytiskus santykius su apsauga vasario mėnesio 21d turėjo prasidėti mėnesinės bet jų iki šiol nėra, nė…
Tai tuoj pramus
L.A.P.Ė. parašė:
Tai tuoj pramus
Kas keisčiausia kad pamaudzia ir vėl nieko ramu po kurio laiko vėl
Rojus12345 parašė:
Nu nestuma tai tikrai atmesciau jei neigiamas testas,o jei nepasirodys menesines tai tiesiog pas gine apsilankykit,patikrins ir jei reiks skirs vaistus jas issaukti
Rojus12345 parašė:
Tai, tieisog pamaudenimai normalu prieš mėnesines man irgi taip būdavo. Jei, patepliojo turėtų pramušti
L.A.P.Ė. parašė:
Nu nestuma tai tikrai atmesciau jei neigiamas testas,o jei nepasirodys menesines tai tiesiog pas gine apsilankykit,patikrins ir jei reiks skirs vaistus jas issaukti
Ačiū už informaciją
Sveikos aš čia su tokia problema. Paskutinės menesines buvo sausio 31 diena. Kelis kartus turėjau santykių. Jie nebuvo labai saugus. Pasidariau 6 skirtingus nestumo testus visi neigiami. Gydytoja tikrino sakė nėra jokio nestumo. Skyrė duphastono. 5 diena geriu bet mėnesinių nėra. Jos man visada ne reguliarios. Bet požymiai nestumo yra. Sakė dėl to kad lb bijau nestumo. Be to geriu neuroleptikus. Krūtys plyšta atsirado pieno. Visa savaite skauda pilvo apačią prastai jauciuos. Ar gali gydytoja nematyt tarkim 7 savaičių nestumo? Esu pasimetus labai bijau nestumo
coliuke21 parašė:
Sveikos aš čia su tokia problema. Paskutinės menesines buvo sausio 31 diena. Kelis kartus turėjau santykių. Jie nebuvo labai saugus. Pasidariau 6 skirtingus nestumo…
Manau, jau turėtų matytis puslyte gimdoje 7 savaite. Bet gal ne visoms vienodai ? O kiausides žiūrėjo ? Gal pastojote ne vietoje ?
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai