Baimės akys parašė:
Teisybė, bet čia lengviau pasakyti nei padaryti! Mano mama mat tokia įdomesnė veikėja, kur mėgsta pakomentuot, kad jei būtų jauna šiais laikais tai vaiko neturėtų. …
Viskas Jums bus manau gerai - daugiau pasitikėjimo savmi, savo partneriu, savo sprendimais. Jeigu labai įtakoja mama, manau verta būtų apsilankyti pas gerą pasichologę, kuri padėtų pakelt savivertę, išmoktumėt brėžti ribas. Vien tai, kad mama davė Jums gyvybę, nesuteikia jai teisės laužyti Jums gyvenimo, po galais
Kartais artimieji mus taip paveikia (ir nebūtinai mama, kiti vyrai būna labai nuvertinantys moteris), kad imam ir patikim, kad su mumis kažkas ne taip. Asmeniškai aš, nejaučiu iš Jūsų jokios arogancijos ar kad būtumėt pasikėlus kokia, pikta. Kiekvieną dieną atsikėlusi pasirinkti save. Pradėkit priimti sprendimus nuo mažų dalykų, vėliau išlaisvėsit. Ir būsit puiki mama. Nebūtinai tokia, kokia Jums mama buvo ;) Ok, jinai turi nuomonę apie Jus nekokią, šaudo savo frazėm, bet tai tik jos nuomonė. Tai ne tai, kas esat Jūs. Tai, kad mama įsivaizduoja, kad sugadinsit savo vyrui gyvenimą, tai tik jos paistalai, juk jis dar su jumis, o ne su kokia kita
Gerai, kad čia parašėt, pagyvėjo tema
Ir Jums gal duos naudos. O dėl ciklo, tai tiesiog nuėjus pas ginę, kurią pasitikit, pasakius, kad norite pastoti, kitaip žiūrės
Dėl sveikatos tai mes nežinom, kokie gims vaikai, ką jie atsineš. Bet jeigu nėra kokių genetinių ligų šeimoj artimoj, manau neverta šitoj vietoj bijoti.

mintyse sakau sau, aš kitokia, bet o vdrug demonas koks pradėtų lįst... Tikrai vienas iš tų stabdančių veiksnių dėl vaikų.