Rasytė12 parašė:
Mums tokio amžiaus viskas pasireiškė- išmatos rūgštaus kvapo, skystos, ir kakodavo labai daug . Labai. Ir buvo leukocitai labai aukšti 😇
Ir pasitvirtino stafilokokas? Ir kaip gydet kaip isgydet? Beje tyre is kraujo tiesiog ar kaip?
Dauguma naujagimių gimsta ligoninėse, kur gausu bakterijų – ir gerųjų, ir blogųjų, įskaitant ir stafilokokus. Skaityti
visą straipsnįRasytė12 parašė:
Mums tokio amžiaus viskas pasireiškė- išmatos rūgštaus kvapo, skystos, ir kakodavo labai daug . Labai. Ir buvo leukocitai labai aukšti 😇
Ir pasitvirtino stafilokokas? Ir kaip gydet kaip isgydet? Beje tyre is kraujo tiesiog ar kaip?
Paukščiukas parašė:
Paseli is kaku daro, kad nustatyt
Paukščiukas parašė:
Atliktas buvo streptakoko tyrimas iš išmatų. Mes tiesiog pavartojom enterolio gerąsias bakterijas mėnesį laiko. Ir viskas 🙂
Zinokit as jau nebesuprantu...
Itarus kad vaikas turi AS, nes su dukra jau buvau susidurus, padariau paseli Kardiolitoje. Neigiamas.
Ok, bet vaizdas ne koks ismatu, ir bendrai kazkas ne taip...
Po poros sav pakartojau centro poliklinikoje - vidutinio gausumo ++
Israse linex baby lasus muma ir menesi gerem.
Kartojau, bet Synlabe jo ismatas ir savo piena - abu neigiamim apsidziaugiau.
Bet vaizdas ir bendra busena negereja vis tiek...
Praeita sav vel pakartojau paseli centro polikli ikoje ir jau net Gausiai +++ AS ismatose...
Kaip taip gali buti ir ka daryt jau... vel pas gastro bandysim eit bet turbut be antibu neissiversim?...
Chinchinke parašė:
Zinokit as jau nebesuprantu...
Itarus kad vaikas turi AS, nes su dukra jau buvau susidurus, padariau paseli Kardi…
Kaip man sake gydytoja, linex yra labai silpnas.
Mums visi gydytojai liepe gerti enteroli 🙂
Rasytė12 parašė:
Kaip man sake gydytoja, linex yra labai silpnas.
Mums visi gydytojai liepe gerti enteroli 🙂
Ir mum. Enterolį liepė gert prieš 3metus.
Chinchinke parašė:
Ir Enterolis padejo?
Taip 🙂
Zarnyne gyvenantis a.stafilokokas nera gydomas antibijotikais, tai pasenusi gydymo taktika. Viduriavimas kaip simptomas sutvarkomas enteroliu, o pats stafilokokas gerosiomis bakterijomis. Mums puikiai tiko bio kult, vivomixx. Netinka biogaja ir pan silpni, jie profilaktikai. A stafilokokas draugas visam gyvenimui, pasilpta imunitetas ir ziu vel islenda.
16 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai