LapeSu parašė:
Man pykinimas 7 sav atsirado 🫠 o valgyti norisi tik tas kas nesveika 🫣 jei pamatau kokia sveikesne alternatyva, tai atrodo vimtelsiu jei įsidėsiu į burną 😵💫😀 nejau…
Man dabar irgi, pamatau kokią picą ir atrodo jau seilės kaupiasi 😭
LapeSu parašė:
Man pykinimas 7 sav atsirado 🫠 o valgyti norisi tik tas kas nesveika 🫣 jei pamatau kokia sveikesne alternatyva, tai atrodo vimtelsiu jei įsidėsiu į burną 😵💫😀 nejau…
Man dabar irgi, pamatau kokią picą ir atrodo jau seilės kaupiasi 😭
Happy_days parašė:
Man ir vakar toks skausmelis buvo, patepliojo rudai , bet siandien nieko viskas svaru, siandien mm diena turejo buti. Dar testuka sugadinau tai jau ryskuolis tikras…
Tai nusipirkit zvakuciu canesten, tinka nestukem😇 mano siandieninis irgi jau reekiantis
Džesikė parašė:
O taip, greito maisto tikrai norisi😀 Bet aš save riboju ir ribosiu, per pirmąjį nėštumą ~25kg. priaugau, žiauriai daug, aišku viskas nukrito, bet dabar taip jau nen…
Man irgi visas nesveikas maistas dabar dar skanesnis, ir pavalgius kartais atrodo dar vienas skrandis atsidaro
Laukiugandro parašė:
Tai nusipirkit zvakuciu canesten, tinka nestukem😇 mano siandieninis irgi jau reekiantis
Kaip gražiai ryškėja 🥰
Džesikė parašė:
O taip, greito maisto tikrai norisi😀 Bet aš save riboju ir ribosiu, per pirmąjį nėštumą ~25kg. priaugau, žiauriai daug, aišku viskas nukrito, bet dabar taip jau nen…
Aš taip pat +25kg iššoviau, buvau žiauriai stora 🫣🫠 bet tuo pačiu labai naivi 😀tikėjau kad juk dabar galima viską , o kai pagimdysiu ir nukris ...deja. Vargau metus laiko kol grįžau į pogimdyvinį svorį . Tai šįkart sakiau tikrai stengsiuosi valdytis 😅🫣
Lenkiat mane 😄. Aš su pirmu +20 priaugau, nors tikrai nebuvo, kad ryčiau viską iš eilės 😄.
O požymiai kol kas labai lengvi. Krūtinės skausmas ir pilvo maudimas. Kiek pamenu, su pirmagimiu pradėjo pykinti vėlai, bet tęsiasi iki 16 sav. tai tikrai. Bet labiau to nuovargio nelaukiu. Kai laukiausi pirmo, buvo karantinas, o dabar jau teks darbe kažkaip slėpti pykinimą ir jėgų nebuvimą 😅
Mihu parašė:
Kaip gražiai ryškėja 🥰
Rytoj turiu vizita pas ginekologe, gal pamatys jau, ar gimdoje isitvirtines 😇
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai