Little_Miu parašė:
Kol kas laikausisakiau nematuosiu,bet
šian progesteroną pasidarysiu.pažiūrėsiu...
As irgi darysiuos prg, nors ir 8dpo, bet nieko nepadarysiu, kad savaitgali 7dpo ispuole
Little_Miu parašė:
Kol kas laikausisakiau nematuosiu,bet
šian progesteroną pasidarysiu.pažiūrėsiu...
As irgi darysiuos prg, nors ir 8dpo, bet nieko nepadarysiu, kad savaitgali 7dpo ispuole
pierla parašė:
As irgi darysiuos prg, nors ir 8dpo, bet nieko nepadarysiu, kad savaitgali 7dpo ispuole![]()
Tai 8 dar nieko
pierla parašė:
Gal padetumete, man jei matavimas butu senuoju laiku tai 36.55, o jei valanda anksciau 36.61. Kaip keista maniau jei valanda ilgiau pamiegojus bus aukstesne, o ne z…
Man is eiles matuojant 2 kartus su tokia paklaida gali parodyti, tai as demesio nekreipiu i tokius svyravimus 😀 isvedu is dvieju skaiciu vidurki 😀
pierla parašė:
As irgi darysiuos prg, nors ir 8dpo, bet nieko nepadarysiu, kad savaitgali 7dpo ispuole![]()
Man gydytoja leidus 6-9 dienomis progesterona tirtis, aisku pirmenybe 7
irgi eisiu ryt ar poryt kraujo nusileist 😀
tevu-darzelis.lt/rk158635@2202261ece4
Visgi su duphaston pas mane 100proc nevyksta ovuliacija.
O kuria diena pradejot duphaston gerti? Kaip idomiai krenta temperatura, mano gepretix ar besins tai ir be ovuliacijos temperatura pakelia ir nekrenta, kol nebaigiu vartoti
saulė_vandeny parašė:
Aš šiandien pradedu naują ciklą, atėjo mano draugės. Nedrąsiai, bet vis dėlto prasimušė🙈 Smagu, kad praėjusio ciklo antra fazė buvo 14 dienų. Neturiu prie ko prikib…
sėkmės
raudona.saulyte parašė:
O kuria diena pradejot duphaston gerti? Kaip idomiai krenta temperatura, mano gepretix ar besins tai ir be ovuliacijos temperatura pakelia ir nekrenta, kol nebaigiu…
29 CD pradejau gerti
Gal man per silpnas tiesiog duphaston
Labas rytas, mazumele buvau "pametusi" sita tema 🤣🤣🤣 kaip neklauskit 😀
Mano grafikas daug zadetu jei nezinociau kad ov neivyko arba nekokybiska
pierla parašė:
Labas rytas, mazumele buvau "pametusi" sita tema 🤣🤣🤣 kaip neklauskit 😀
Nenurašyk anksčiau laiko
juk skaičiukas nebuvo 2 ar 5. Virš 20 ten tokie ribiniai skaičiai yra. Palaukime, tada galėsim nurašyti. Ar be 🤭🤭
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai