Ringailiux parašė:
Vienai taupyti yra gana sunku. Geriausia būtų dviese susėdus susirašyti visus savo turimus pinigus ir visas turimas skolas. Tada aiškesnis vaizdas ir vyrui būtų kie…
Ačiū už patarimus, deja yra tokių mėnesių, kai ne visada gaunu lygiai tą pačią sumą arba yra tiesiog dienų, kada reikia terapijos daugiau sūnui ir va jau auklės dažniau ir ilgiau reikia, bet dirbu šiuo klausimu. Aš labai noriu to 3-6 mėnesių fondą turėt ir jau jo neliečiu. Galiu liesti savo pinigus, bet to ne
buvom kelis kartus su vyru duobėj ir tikrai nenoriu vėl ten pakliūti. Todėl taupysiu kiek galėsiu. Mes su vyru daug maž aptariam bendrai finansus, jis man atsiunčia vos ne kaip algą
ir viskas, o aš po to maždaug pagal situaciją skirstau kur kaip dėti.
Kas liečia vaikus, tai ir aš juos siunčiau į lovą tuščiais skrandžiais. Antrasis sūnus nelieka nieko nevalgęs, o su pirmagimiu sunkiau. O va dabar vėl ateis karščiai, per kuriuos pietums karšto nelabai nori, šalto irgi pastoviai jogurto neduosi. Vat auklė įkišo rankas į dėžę kur laikau šokoladus visus kokiems pyragams gaminti arba grynai šventėms ir puse jo davė vaikui kol manęs nebuvo. Pamačiau, kai išėjo, tai likau pasiutus. Turim problemų su dantim, čia sakyk nesakius visi savo daro, bet vaikus dar muštruosiu dėl maisto, tik norisi man įvairovės. Nesu aš virtuvės šefė ir dar daug ką reikia man išmokti
mulier parašė:
Na keistuoliai tie italai!
Gal ir gerai, elektros taupyt nereikia, jie geriau zino kiek seimos prisuka ui ;) Mes kai Romoj buvom, tai kas istrigo, kad pravazi…
Italai su sava tvarka mane iš proto veda, aš puikiai jausčiausi Lietuvoje tarp lietuvių, bet yra kaip yra
Kas liečia elektrą, tai nesidžiaugčiau, kad jie paskaičiuoja, nes reikia su jais kartais aiškintis
juk jie priskaičiuoja ir mokestį už televiziją 18 eurų ir gali priskaičiuoti iki 300 eurų. Mums reikės kraustytis į didesnius namus, tai didesniuose namuose sąskaitos ateina po 300 su viršum. Va vyras kai gyvena čia vienas buvo atvykęs savaitei ar dviem į Lietuvą, o grįžęs dieną dirbdavo, ateina po dviejų mėnesių 350 eurų sąskaita už elektrą
dabar va atėjo internetui sąskaita 78 eurai, 18 euru pabrango, ale atnaujino plana, nors skambinom telefonu ir sake, kad atsius ta sena tarifa, bet jie savo atsiunte
jei dabar sumokesiu nauja tarifa tai tiesiog toki ir padarys, o kaip isspresti, kai jie tik zada? arba nueini i salona ir jie cia vos ne iki milano pagrindines bustines nori tave siusti
Šiaip man patinka daug kas, bėda, kad aš nesu šimtą procentų kažkur labai pasireiškus. Piešt moku, bet kaip mėgėja, galiu kurti drabužius ant popieriaus, kažkiek siunu ranka, bet jau mašina nemoku, turiu idėjų knygų rašymui, bet neturiu laiko prisėsti. Mėgsti irgi sugeba, šiaip bet ką galiu išmokti, bet va man dažniausias stabdis vaikai. Visada jie nori visko kai aš noriu laiko sau. Kadangi 24 per dieną su jais sėdžiu tai truputį stogas čiuožia, o mažiausias grynas popa ir rankinukas. Mano sena meilė yra medicina, deja nelemta buvo man ją studijuot.