Lūšiukė parašė:
Taiva lb tas spaudimas ir kitų kišimasis lb kiša koją, nes tiek mama tiek tetis turi būti ramūs ir viskam pasiruošę... Man su vyru ir reikėjo kovoti, nes žinių m…
Tiems vyrams uzsiut burna kartais reik
Lūšiukė parašė:
Taiva lb tas spaudimas ir kitų kišimasis lb kiša koją, nes tiek mama tiek tetis turi būti ramūs ir viskam pasiruošę... Man su vyru ir reikėjo kovoti, nes žinių m…
Tiems vyrams uzsiut burna kartais reik
Freken Bok parašė:
Su tais papais tai virsune,gerai kad dziundzes nepraso parodyti![]()
Tai gal dar paprašys
ateis tokia tema, tai dar ir vyro ilgąjį prašys parodyt, nes nu o gal meluoja
Shy_ parašė:
Gali buti asimetriska krutine, nes sutrenkta nustojo vystytis. Bet ar cia trejybes situacija tai vęl gi klausimas.![]()
Mano grupiokei darydavo dažnai krūties biopsiją, pasakodavo kaip adatas kišdavo į spenelį, kad ji iš skausmo atsijungdavo.. kaži o toks variantas irgi būna kliūtis maitinant?
Lūšiukė parašė:
Man anyta ypač knisdavo protą, kaip tu gali užtekti, pieno, bos ne iš kur pas tave jo gali būtiištisai kol maitinau kiekvieną kartą kalbant Klausdavo ar užt…
Maniškė irgi klausinėdavo ar užtenka kiekvieną kartą kalbant.. jau aš tada su ja nebesikalbėjau
vaivorykshte parašė:
Tai gal dar paprašysateis tokia tema, tai dar ir vyro ilgąjį prašys parodyt, nes nu o gal meluoja
![]()
Atlikti krūties biopsiją rekomenduotina visais įtartinais atvejais. Šiuo metu labiau taikomas dūrimas storesne adata (stulpelinė biopsija-audinių stulpelis), nes histologiškai ištyrus gaunama platesnė informacija, nei atsiurbus pavienes ląsteles plona adata (citologija plona adata) . Turint visą informaciją apie naviko tipą, klinikinę stadiją, planuojamas gydymas- operacija ar ikioperacinė chemoterapija. Panašiai tiriama ir tuomet, kai jau nuo pradžių aišku, kad liga išplitusi, ir toks pradinis ištyrimas reikalingas tik stadijai ir diagnozei patvirtinti. Norint įsitikinti, ar nėra kitur ligos židinių, be krūties tyrimų atliekami ir kiti tyrimai: plaučių, kepenų, kaulų, ginekologiniai tyrimai. Čia uzmeciau aki
vaivorykshte parašė:
Tai gal dar paprašysateis tokia tema, tai dar ir vyro ilgąjį prašys parodyt, nes nu o gal meluoja
![]()
Tai neturetu. Gi ikisa adata pasiema megini ir ate. Nieko tam (.) nepadaro blogo.
Šventoji trejybė parašė:
Atlikti krūties biopsiją rekomenduotina visais įtartinais atvejais. Šiuo metu labiau taikomas dūrimas storesne adata (stulpelinė biopsija-audinių stulpelis), nes hi…
Tai va kad jai darydavo su ta stora adata, bet kad būtų labai rimta liga, tai ne.. db net nežinau.. man atrodo lyg mastopatija jai ir vis tikrina kas pusmetį.. tai va ir kilo klausimas, nes atliekant procedūrą pažeidžiami audiniai, tai įdomu, kaip būtų su maitinimu.. kol kas vaikų neturi, bet šiaip smalsu man
nu laukiu atsakymų
Shy_ parašė:
Tai neturetu. Gi ikisa adata pasiema megini ir ate. Nieko tam (.) nepadaro blogo.
Nu aš mačiau kad pas ją net randai ant krūtinės (kartu gyvenom studijų metu).. tai vistiek kažkiek pasižeidžia audinys ir t.t.
vaivorykshte parašė:
Nu aš mačiau kad pas ją net randai ant krūtinės (kartu gyvenom studijų metu).. tai vistiek kažkiek pasižeidžia audinys ir t.t.
Nu nezinau. Paklausk mary.s ar fenix, jos tikrai zinos
arba dar geriau daktaro
Shy_ parašė:
Nu nezinau. Paklausk mary.s ar fenix, jos tikrai zinos![]()
arba dar geriau daktaro
![]()
Tai lauksiu, gal kažką sužinosiu
nu o pas daktarą tai manau gal koks mamologas ir pasakytų.. nors db tikrai nemažai yra moterų su mastopatija, o ir aš turiu nemažą riziką..
vaivorykshte parašė:
Tai lauksiu, gal kažką sužinosiunu o pas daktarą tai manau gal koks mamologas ir pasakytų.. nors db tikrai nemažai yra moterų su mastopatija, o ir aš turiu nema…
Tai kad mastopatija zindyt netrugdo
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai