Šilo_uoga parašė:
Jūs čia kažkokią misiją forume atliekat su savo cp propagavimu?![]()
jau ne pirmą sykį matau šitas litanijas
![]()
Aš tai jau iš vis nieko nepropaguoju, o tuo labiau CP. Mano nuomone, svarbu, kad kiekvienas žmogus jaustųsi gerai ir saugiai visais atžvilgiais. Man visiškai neįdomūs kitų asmeniniai pasirinkimai, bet aš iš esmės visada esu už PASIRINKIMĄ. Pats gimdymas nėra saugus procesas, medikų invazinės procedūros gali sukelti ilgalaikių neigiamų padarinių, jau nekalbu apie apie tai, kad jie dažnai klaidų pridaro... O skubiai daromas CP yra daug pavojingesnis nei planinis. Daug kur pasaulyje daromas CP moters pageidavimu nu ir nemiršta masiškai nuo to.... Galimybė pasirinkti įneštų daugiau saugumo jausmo, nei suvokimas, kai kai jau mirtim vaduosies, tada darys CP.
Taip, aš domiuosi šita tema, aš viliuosi rasti bendraminčių, nes matau, kad ateityje teks ginti savo teisės teisinėmis priemonėmis. O tom, kurias sutina Jūsų pačių pasirikimo teisės realizavimas tiesiog primenu "pasirinkimas" - tai laisvos valios išraiška ir jeigu jus 100 proc. tenkina medikų sperndimai tai viskas gerai....Niekas su tuo nesiginčyja

Teisiškai sutrumpintai yra taip - medikai siūlo ir informuoja, o pacientas sutinka arba ne. O kai CP nesiūlo, vadinasi jo ir nereikia. Ir pacientas neturi kam sutikti ir neturi pagrindo reikalauti, nes neturi med. išsilavinimo ir licenzijos tokiems sprendimams.