_Matilda_ parašė:
oi nebutinai ;) pas mane buvo uzsirietes uodegikaulis (tokia jau ta biologija....) ir ka as ten jutau tai nesvarbu, medikai mate ka reikia daryt, tai dziaugiuosi ka…
Aš kalbu apie natūralų be komplikacijų gimdyma.
_Matilda_ parašė:
oi nebutinai ;) pas mane buvo uzsirietes uodegikaulis (tokia jau ta biologija....) ir ka as ten jutau tai nesvarbu, medikai mate ka reikia daryt, tai dziaugiuosi ka…
Aš kalbu apie natūralų be komplikacijų gimdyma.
kris007 parašė:
Tai taip,prieš pat gimdyma palatoje gulejusi moteriske pasakojo kaip sesuo jos gimde ir nesiklause kas sakoma...ir kaip traumavo vaikiuka,galvyteje ir guzai ir krau…
Akivaizdu, kad ji nesiklausė ir savo kūno. Tai padaryti gulinciai yra lb sunku, ypač jei vaikas didelis, nepatogu taip gimdyti, pati ir tokį gimdyma turėjau, tai ir plysau ir vaiko galvyte iki šiolei guzuota, nors vaikui jau 4metai.
Kalbu iš savo patirties, kai papuoliau pas nuostabią moterį, kuri manęs negulde ką norėjau ta dariau, gimdziau vandenyje, nes aš to norėjau. Ilipus taip atsipalaidavau tarp saremiu, kad pamirsdavau kur ir ką darau, nors saremiai ir dažni ir skaudus buvo. Tesinaudojau tik dujom ir vandeniu. Atėjus laikui stumti aš net nustebau, net susigedau, nes maniau, kad pyrstelejau. Tada tik pasakė, kad viskas jau gimdau, galvyte pajudėjo ir nubėgo vandenys. Tai įsivaizduokit kaip lengva buvo, jei gimdant trečią vaiką, pati nesupratau kad jau. Laukiau tu beprotiškų skausmų, kai strenas plėšia į visas puses ir sunkiai stumi, kad tik greičiau viskas būtų. Užėjus kitam saremiui vaiko galvyte pasirodė, tik aš issigandau, kad plysiu ir atleidau, tai vaikas atgal pasislinko, o su kitu saremiu stumti net nereikejo ir pats vaikas išlindo, tiesiog organizmas atrodo išstumia. Todėl ir sakau domėkitės naturaliu gimdymu, jei nėra komplikacijų prašykite, kad jūsų neguldytu, jei jums nesinori, vandenį gimdymas išviso pasaka. Skaudėti skauda, bet tarp saremiu atsipalaiduoti gali ir tas skausmas ne toks draskantis.
Lūšiukė parašė:
Akivaizdu, kad ji nesiklausė ir savo kūno. Tai padaryti gulinciai yra lb sunku, ypač jei vaikas didelis, nepatogu taip gimdyti, pati ir tokį gimdyma turėjau, t…
Mano antrasis gimdymas panasus buvo
tik as ne vandeny gimdziau
bet vaikiuko stumt beveik ir nereikejo
bet ir i ligonine vos spejau
Lūšiukė parašė:
Akivaizdu, kad ji nesiklausė ir savo kūno. Tai padaryti gulinciai yra lb sunku, ypač jei vaikas didelis, nepatogu taip gimdyti, pati ir tokį gimdyma turėjau, t…
Jūsų gimdymas butent toks lengvas buvo tik trecias?jau viska buvo pati isbandziudi zinojote kas kaip ir kodel...kaip sakant praktika visada tik padeda:)linkiu,kad visom gimdymas toks lengvas butu
kris007 parašė:
Jūsų gimdymas butent toks lengvas buvo tik trecias?jau viska buvo pati isbandziudi zinojote kas kaip ir kodel...kaip sakant praktika visada tik padeda:)linkiu,kad v…
Taip pirmasis buvo tragedija, nes gimdziau neisnesiotuka, ant to dar seno lėktuvo vadinamo. Norėjo jau kirpti, bet nebuvo kaip ir galais negalais pati isstumiau. Antrasis lb skausmingas buvo draskausi kiek įmanoma, ypač kai vandenis nuleido kai atidarymas buvo 9cm. Pati veikla greičiau užėjo nei su trečiuoju. Nes trečiasis mėnesį laiko kankino su tokiais paruosiamaisiais, kad atrodydavo tuoj gimdysiu, buciau nuvaziavus į ligoninę jaučiu būtų ir suskatine. Bet va išnešiojau mėnesį laiko ir pagimdziau pati dieną prieš terminą. Ilgesnė veikla, kol vonioj nebuvau labai skaudejo, lb psichologiškai buvo sunku, nes vėl bijojau, kad bus kaip su antruoju. Bet likau labai nustebinta. Gydytoja nesikišo. Net nežinojau kad jau atsidarė pilnai. Laukiau vis tu baisiuju skausmų.
Lūšiukė parašė:
Taip pirmasis buvo tragedija, nes gimdziau neisnesiotuka, ant to dar seno lėktuvo vadinamo. Norėjo jau kirpti, bet nebuvo kaip ir galais negalais pati isstumiau.…
Mane irgi paruosiamieji Taip kankina. Ir nezinau, vaziuot Ar ne i ligonine. Jau savaite pragulejau ten, bet nepagimdziau.Kita karta sake nebestabdys, reikes gimdyt. Dabar stengiuos visai nieko nebedaryt, nes gimdos kaklelis prasiveres, o iki termino Dar beveik visas menesis. Gal istempsiu kaip nors iki jo, noriu pilnai isnesioti vaikuti.
kyccaa parašė:
Mane irgi paruosiamieji Taip kankina. Ir nezinau, vaziuot Ar ne i ligonine. Jau savaite pragulejau ten, bet nepagimdziau.Kita karta sake nebestabdys, reikes gimdyt.…
Namie daug gulinek ir gal istemsi iki to laiko, kai jau isnesiotas skaitysis. Nebedaug jau likę laukti.
kyccaa parašė:
Mane irgi paruosiamieji Taip kankina. Ir nezinau, vaziuot Ar ne i ligonine. Jau savaite pragulejau ten, bet nepagimdziau.Kita karta sake nebestabdys, reikes gimdyt.…
Vaikutis pilnai isnesiotas nuo 38sav
tai nedaug ir beliko
Nesu pries cp, pati net galvojau apie ji, taciau kai pagimdziau supratau kad tas skausmas yra visiskai menkas. as visada kenciu skausmingas mm be vaistu ne zingsnio negaliu paet tiesiog rakina skausmas, esu ir alpusi ne karta. Mane skatino nes kai atvaziavau i ligonine 4d po termino nejutau judesiu, per 3 val vienas silpnas judesys buvo, susilpnejo tonusas. po pirmos dozes skatinimo pagimdziau po 9val. Pmenu vieno ko klausinejau akuseres, ar skaudes dar labiau nei dabar
bet stipraus skausmo kokiam buvau nusiteikusi taip ir nesulaukiau
sutinku, vargina kai tiek laiko nuolat skauda, bet tai pakenciama. tiesa sakant as geriau dar 10 pagindyciau, bet tik kad nereiktu maitinti, 9 val skausmo lengviau nei 4men.
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai