Pineapple parašė:
Sveikos. Planuojame po Vėlykų važiuot į Palangą. Sakykit, ar dar įjungtas centrinis ßildymas? Jei taip, kada jį planuojama išjungti. Bijom sušalti![]()
Zinoma ijungtas.Apie isjungima turbut nera net kalbos,nes orai labai salti.
Pineapple parašė:
Sveikos. Planuojame po Vėlykų važiuot į Palangą. Sakykit, ar dar įjungtas centrinis ßildymas? Jei taip, kada jį planuojama išjungti. Bijom sušalti![]()
mazastebuklelis parašė:
Ačiū. Praeitais metais panašiu metu jau buvo išjungtas, tai be vėjalio būtųme sušalę. O orai panašūs buvo, tai nesprendžiau pasitikslinti
Drugelyt parašė:
Labas, gal žinote kokios ginekologės (moterys) dirba kulikauskienės poliklinikoje? Kokie atsiliepimai? P.s. Ne nėštumui prižiūrėti![]()
Nestuma priziuri tik ginekologas Kristanavicius,atsiliepimai bent jau is mano puses baisus.Gyvenime nenoreciau jo sutikti.Jei dar buciau nescia,lankyciausi privaciai.
Drugelyt parašė:
Labas, gal žinote kokios ginekologės (moterys) dirba kulikauskienės poliklinikoje? Kokie atsiliepimai? P.s. Ne nėštumui prižiūrėti![]()
O siaip Jeseliuniene,nei bloga nei gera,o tos kitos tai nepazystu,kiek zinau senike kazkokia.
mazastebuklelis parašė:
O siaip Jeseliuniene,nei bloga nei gera,o tos kitos tai nepazystu,kiek zinau senike kazkokia.
Lanketes pas ta jaseliuniene pati?
Drugelyt parašė:
Lanketes pas ta jaseliuniene pati?![]()
Aš pas Jaseliūnienę esu buvus. Man patiko. Lankyčiaus pas ją jei ne būtų taip sudėtinga užsiregistruoti
Drugelyt parašė:
Lanketes pas ta jaseliuniene pati?![]()
Taip,teko.Labai greitai apziuri ir mazdaug eik lauk.Jie visi trys dirba Jurininkuose,dazniausia ten kvieciasi,o ten jau be kysiuko nenuvaziuosi.Nes cia tai ehoskopas neveikia,tj dar kazkas.Net paprasciausio dalyko cia nedaro,kaip pvz.spirales idejimas.
13 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai