Fatiga parašė:
Sveika prisijungus![]()
Kazkokia nesamone... Kaip jie taip gali nieko netikrint pirmus pagrindinius menesius??? O jai kas ne taip?..Angliska sistema..
O gal kas kokia ligonine patartu?
Fatiga parašė:
Sveika prisijungus![]()
Kazkokia nesamone... Kaip jie taip gali nieko netikrint pirmus pagrindinius menesius??? O jai kas ne taip?..Angliska sistema..
O gal kas kokia ligonine patartu?
eziuks parašė:
Labas.Pirmiausia ar esi dirbanti,nes biski keiciasi sistema,tai pasalpos karpomos ir paslaugos tokios,kaip sveikatos jau bus mokamos,jei nedirbi-turi sita isisaiski…
Labai aciu uz toki issamu atsakyma
Su vezymuku prajuokinai
Bet as pilnai su tavim sutinku, nesvarbi ta spalva, tik kai eini mieste tikriausiai visi galvoja o koks grazus berniukas
Bet siaip pora kartu maciau mieste tokius vezimuelius, man jie labai praktiski ir patogus atrodo, nors neaisku, ar vaikuj patogu visa laika susilenkus "gulet".. Na reiks dar pasiziuret del tu vezimeliu, per anksti dar galvot apie ji
Del darbo, nesenai baigiau slaugiu kursus, ir va nuo pirmadienio pradedu dirbt. Darbdaviams nieko nesakysiu, kol neprades didet pilvukas. Bijau kad atsisakys manes. O ir firmai per kuria isidarbinau nieko nesakiau dar.. Skaiciau cia vienam straipsni kad jai isidarbini jau budama nescia, tada nieko nemoka, jokiu ismoku.. Ar cia tiesa?
Esu jau senai prisiregistravus pas savo daktare. Bet kol kas nieko negirdejau apie jokius mokescius...
Rūtelėlė parašė:
žiūrint iš kur tu esi![]()
As is Thetfordo.
simonyte005 parašė:
Svarbu gert folio rugštį, o daugiau Tau nieko ir nepasakytų, net jei nueitum anksčiau. Mano nuomone, šie mėnesiai yra vaikui svarbiausia "išsilaikyt". Gydytojai retai ką gali padaryt tokiam laike. Dar, aišku, čia tik mano nuomonė paremta tuo, ką skaičiau, tuo laiku vyksta natūrali atranka - jei vaikui kažkas negerai, jis pabėga. O jei viskas gerai, jis tik auga ir formuojas.
Ilsėkis, nesitampyk ir ramiai lauk appointmento. Tuo tarpu susirašyk rūpimus klausimus (nes dažniausiai nuėjus pasimiršta jie). Gausi daug lankstinukų, atidžiai namie juos paskaityk - ten viskas nuo mitybos iki Vitamino K gimus vaikui.
dėl išmokų nieko negaliu patart, gal kažkuri mamytė atsakys.
simonyte005 parašė:
Na taip, teisybe... Geriu foli kas ryta su pusryciais, geriu dauk skysciu ( nes labai troskina) , ir valgau ivairius vaisius. Tikiuosi mano beibiukas niekur nuo man…
sveikute,pirmiausia sveikinimai laukiantis leliuko
man buvo cia irgi viskas keista,kad jie nieko netikrina,net neziuri ar tu laukiesi tikrai
tik per antra ar trecia vizita pas mw paima krauja,slapima,gal tada pamato ar tikrai laukiesi,as tikrai isitikinau kai tik pirma ekoskopa dare
aisku ir taip tikejau,nes man pirmosios 16 savaiciu buvo siaubingos,vemiau kiekviena diena,sunku buvo kazka valgyti,bet va isgyvenau ir lyg ir viskas gerai,dabar laukiu geguzes 8 antrojo ekoskopo...
dabar svarbiausia saugok save,prisiziurek,jei gali valgyti,tai stenkis maitintis kuo sveikiau,ekologiskiau,nes pirmosios savaites labai svarbios tavo kudikeliui
ir maziau nervuokis del angliskos sistemos,nes juk visos cia pagimdo,isnesioja vaikiukus,tai ir tau bus gerai...jei nekraujuoji,nejauti stipriu skausmu pilvo srityje,tai ir buk rami...o pilvuka kartais gali paskaudeti,bet taip kaip pries menesines...na as pasakoju is savo patyrimu,gal nevisoms taip buna
o cia zinok visos paneles draugiskoS,klausk visko ir visada jei tik kas domina
simuliuke parašė:
sveikute,pirmiausia sveikinimai laukiantis leliuko![]()
man buvo cia irgi viskas keista,kad jie nieko netikrina,net neziuri ar tu laukiesi…
Aciu uz sveikinimus
Ne nekraujuoku, tik kartais uzeina toks lengvas menesiniu maudimas, bet pastebejau kuo toliau tuo maziau ir reciau jis bepasirodo.. Per pirmasias dienas po nepasirodziusiu menesiniu buvo gan stiprokas, bet dabar nurimo viskas aciu dievuj, nes panikuot jau buvau pradejus.. Bet siaip jauciuosi gerai, tik kad apetitas auga nezmoniskai.. Tas biskiuka gazdina.. Nesinoretu jau nuo pirmu menesiu issipust kaip balionas
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai