San-drute parašė:
Nu tai zinok taip ir bus dar mane beria siaubingai tai isvis smagunu zinokit biski darosi neramu Kai zinau kad rytoj jau tik dar walandos nezinau
![]()
bet jau susitiksi su savo mazuliu
San-drute parašė:
Nu tai zinok taip ir bus dar mane beria siaubingai tai isvis smagunu zinokit biski darosi neramu Kai zinau kad rytoj jau tik dar walandos nezinau
![]()
bet jau susitiksi su savo mazuliu
San-drute parašė:
![]()
Viskas bus gerai.
San-drute parašė:
![]()
stiprybės, kantrybės ir viskas bus gerai
galvok ne apie tai, kad skaudės ar pan, o kad jau ryt pasimatysit su veikeliu
Rūtelėlė parašė:
stiprybės, kantrybės ir viskas bus gerai![]()
galvok ne apie tai, kad skaudės ar pan, o kad jau ryt pasimatysit su veikeliu
![]()
![]()
![]()
As netikiu kad ryt manau kad viskas uztruks ilgai nu ten raso ant lapelio kad liksiu 24 wal nu as tikiuosi kad wyks wiskas sklandziai
San-drute parašė:
As netikiu kad ryt manau kad viskas uztruks ilgai nu ten raso ant lapelio kad liksiu 24 wal nu as tikiuosi kad wyks wiskas sklandziai![]()
na, niekada negali žinoti..
gal paskatins ir tau taip viskas greit suveiks, kad nespėsi sumirksėt, kaip vaikutis bus ant krūtinės
o jei ir ilgiau užtruks, tai namo be beibiuko vistiek jau negrįši
Rūtelėlė parašė:
na, niekada negali žinoti..gal paskatins ir tau taip viskas greit suveiks, kad nespėsi sumirksėt, kaip vaikutis bus ant krūtinės
o jei ir ilgiau užtruks, t…
Na tikekimes kad viskas bus gerai negaliu patiket kad jau tuoj pamatysim suneli
Deikante parašė:
o tai as nesuprantu to dalyko.. apsivalyt ir t.t kodel atsargej? cia po gimdymo? ar pries ji?
Cia gal del to kad des ta tablete del to atsargiai nes ji widuj bus
Deikante parašė:
o tai as nesuprantu to dalyko.. apsivalyt ir t.t kodel atsargej? cia po gimdymo? ar pries ji?
Po gimdymo, todel kad gali buti siuta, tai turi atsargiai viska daryt.
San-drute parašė:
Cia gal del to kad des ta tablete del to atsargiai nes ji widuj bus![]()
ti kazi kaip ta tablete istaisys ?
su vinim prikals kad neiskristu
arba teks suspaudus laikyt
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai