TheHappiest parašė:
Na pagal skaičiavimus, tai jau turėtų būti gerokai virš 5 sav.
Hcg tokiu atveju mažokas. Tai reiktų pasiruošti visokiems scenarijams..
Taip as pasiruosus zinau visko buna,o galiu dar pradet ir kraujuoti taip?
TheHappiest parašė:
Na pagal skaičiavimus, tai jau turėtų būti gerokai virš 5 sav.
Hcg tokiu atveju mažokas. Tai reiktų pasiruošti visokiems scenarijams..
Telegraph parašė:
Tai taip ir turi buti. Maudimas toje puseje kur yra geltonkunis.
Tada gerai laukiujau kada pas gyd,
mamulyte1 parašė:
Taip, gali visko būti. Dabar tik viena išeitis ir ji ne pati maloniausia, tai laukimas.
TheHappiest parašė:
Taip, gali visko būti. Dabar tik viena išeitis ir ji ne pati maloniausia, tai laukimas.![]()
Taip aisku neplanuotas visai butu bet jau susigyvenau pradejau jaust pozymius , o jei tarkim nesivystantis vistiek speneliai islieka jautrus? Ir krutine toliau auga?
mamulyte1 parašė:
Taip aisku neplanuotas visai butu bet jau susigyvenau pradejau jaust pozymius , o jei tarkim nesivystantis vistiek speneliai islieka jautrus? Ir krutine toliau auga…
Taip man buvo nesivystantis tai krūtinę man atleido tik tada kai nukrito visiškai HCG, nors kitoms būna kad pirmą atleidžia krūtinę
Erika116 parašė:
Taip man buvo nesivystantis tai krūtinę man atleido tik tada kai nukrito visiškai HCG, nors kitoms būna kad pirmą atleidžia krūtinę
O kada nukrenta hcg? Iskraujavot pati? Ar isvalyma dare?atleiskit kad asmeniskai taip galit ir neatsakyt
mamulyte1 parašė:
Taip aisku neplanuotas visai butu bet jau susigyvenau pradejau jaust pozymius , o jei tarkim nesivystantis vistiek speneliai islieka jautrus? Ir krutine toliau auga…
Mano jautri buvo vistiek..
mamulyte1 parašė:
O kada nukrenta hcg? Iskraujavot pati? Ar isvalyma dare?atleiskit kad asmeniskai taip galit ir neatsakyt
Su tokiu hcg, jei jau tikrai nesivystantis, tai nereiks išvalymo
TheHappiest parašė:
Mano jautri buvo vistiek..
Tai gal ir pas mane taip mm nesizymejau bet tikrai pamenu jog 27rugsejo jau buvo nusistovejusios nes anksciau budavo ir po menesi nesulaukdavau nu dabar net nezinau
10 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai