Pukis_ parašė:
Pirmadienį operavausi pas Šlepelytę, kolkas jokių baisių skausmų nebuvo 🤷🏻♀️ problema ta pati kaip pas Jus.
Mokamai daret operacija? Jai taip kiek mokėjot? Su narkoze? Aciu
Dažnai hemorojų bandoma gydyti namų sąlygomis, laukiama, kol liga pasitrauks pati, tačiau, deja, kuo ilgiau delsiama, tuo sudėtingesnio gydymo reikia. Skaityti
visą straipsnįPukis_ parašė:
Pirmadienį operavausi pas Šlepelytę, kolkas jokių baisių skausmų nebuvo 🤷🏻♀️ problema ta pati kaip pas Jus.
Angels parašė:
Nemokamai. Darė dalinę nejautrą, atjungė tik klubus, pėdas jaučiau ir galėjau judinti.
Aviete99 parašė:
O tai tas kelias dienas nejote į wc? Mane jau purte kaip norejosi.
Žinokite ėjau, ne kitą dieną po operacijos, o dar kitą. Bet kempinės maža juostelė ten vis vien kažkodėl ilgai laikėsi užstrigus
Aviete99 parašė:
Nezinau gal ankstoka sprest, man irgi šalini ale tas odas bet kol kas vaizdas tikrai nera geras, mazai skiriasi nuo to kas buvitikiuosi po pilno uzgijimo vaizda…
Man rekomendavo tris savaites po operacijos nekilnoti sunkumų, nesportuoti. Beje aš pas keletą proktologų lankiausi, visi rekomendavo nenaudoti sauso tualetinio popieriaus, o tik vandeniu apsiplauti
Su sunkumu nekilnojimu tai sudetinga kai mazas vaikas 😂 na nebent ten turi minti jau rimtesnius svorius +20kg ir daugiau. NEs vaikui nepasakysi sorry 🥺
Šiandien prasidejo didesni pakraujavimai. Kazi kada jie baigsis? Beje jums sake kad reik ateit pasirodyt? Nes man nieko nesake ir nzn cia reiktu eit kur uzsiregistruot apziurai ar jei nesake tai ir nereikia?
Aviete99 parašė:
Su sunkumu nekilnojimu tai sudetinga kai mazas vaikas 😂 na nebent ten turi minti jau rimtesnius svorius +20kg ir daugiau. NEs vaikui nepasakysi sorry 🥺
Sveiki,man nesake kad ateit pasirodyt,tai as ir niekur nejau,na nebent nezinau kazkas blogai butu tada eiciau🤔
Aviete99 parašė:
As kazkur buvau radusi kad iki 5 kg galima kelti,pas mane vaikai neprate ant ranku tai man buvo ramu😀
Aviete99 parašė:
man sakė po mėnesio eiti pasirodyti, taip ir padariau. Nes po mėnesio kraujavimo nebuvo, bet dar buvo skausmas, tai paskyrė tepalą su difedipinu ir žvakutes repaherb, nes įplėša nebuvo pilnai sugijus dar.
O Jums įplėšą kažkaip tvarkė? Darė sfinkterotomiją?
Ingri2 parašė:
Sveiki,man nesake kad ateit pasirodyt,tai as ir niekur nejau,na nebent nezinau kazkas blogai butu tada eiciau🤔
Man sakė pasirodyt nereikia, nebent po mėnesio dar kraujuotų arba būtų kas negerai, tai jau tada ateit.
-----
Čia forume kažkas klausė kiek kraujo yra normalu, tai gyd sakė taip, jei pradėtų kraujuot užsidėt tvarstį ir sėst ant ledo, jei tvarstis sumirko, pakeist kitu. Jei sumirko ir antras tvarstis kviestis greitąją, nes geriau nebus.
Aviete99 parašė:
Labai idomu kas jus operavo?![]()
Man irgi nieks nei cento nekainavobet kadangi nejautra rij vietine tai as jau …
gyd. Činčikas.
1 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai