Ingri2 parašė:
Nieko daugiau nedarė tik isoreja nupjove dar kabancia oda,kad galėčiau normaliai be vargo nusivalyti uzpakali
Ir viskas chirurginiu budu ar lazeriu ar miksuotai?
Dažnai hemorojų bandoma gydyti namų sąlygomis, laukiama, kol liga pasitrauks pati, tačiau, deja, kuo ilgiau delsiama, tuo sudėtingesnio gydymo reikia. Skaityti
visą straipsnįIngri2 parašė:
Nieko daugiau nedarė tik isoreja nupjove dar kabancia oda,kad galėčiau normaliai be vargo nusivalyti uzpakali
Paukščiukas parašė:
Viskas tik chirurginiu budu
Sveiki likimo draugai 🫣 Perskaičiau beveik visą forumą ir noriu padėkoti visiems besidalinantiems savo patirtimi. Aš taip pat jau esu pasirįžusi operacijai ir begooglinant apie galimas komplikacijas užmačiau tyrimą, kuriame 48,7% moterų po hemoroidektomijos buvo nustatyta seksualinė disfunkcija, palyginimui tarp neoperuotų moterų ji buvo nustatyta 7,7% tyrimo dalyvių. Man pasirodė labai didelis procetas, turint omeny, kad internete nerandu, kad kas nors kalbėtų apie tai. Taigi, gal galėtumėte pasidalinti savo patirtimi, kaip sekasi jau atsistačius po operacijos, po kiek laiko galėjote grįžti prie lytinių santykių ir ar operacija neturėjo įtakos jų kokybei?
Ugnel parašė:
Sveiki likimo draugai 🫣 Perskaičiau beveik visą forumą ir noriu padėkoti visiems besidalinantiems savo patirtimi. Aš taip pat jau esu pasirįžusi operacijai ir begoo…
Sveiki,as po menesio galejau,nors galejau ir anksciau,bet pabijojau,sekso metu po sekso viskas gerai,nu nebent kas analiniu uzsiema tai tada manau turėtų tikrai skaudeti😀😀
Man jau savaite po operacijos (III laipsnis, persiuta schirurgiskai) vaizdelis jau pradeda dziuginti po truputi. Jau para be vaistu. Kazkokiu ipatingu skausnu sakyciau ir nebuvo 🤷♀️ nzn nuo ko tai priklauso ar nui bukles sunkumo ar nuo organizmo ar daktaro rankos 😂 o gal vaistai arkliski tai ir nejauciau. Gal tik pirmas prisedimas į wc ibaugino nes buvau cia prisiskaicius kaip buvo vos ne alpstanciu tai galvojau šakes bus 😁
zoluska parašė:
Pasidalinsiu ir aš savo istorija, gal kam bus naudos. Įdėmiau paskaičiavau atsiliepimus čia jau būdama ligoninėje, tai gal ir gerai, nes tik tuomet suvokiau, kas m…
Labai idomu kas jus operavo?
Man irgi nieks nei cento nekainavo
bet kadangi nejautra rij vietine tai as jau po valandos namo keliaut norejau 😁 sako sesutes gal dar pabukit, pagulekit, bet as kai zveris alkana buvau nsvalgius para 😂 o valgyt man nedave nieks. Išalkau nes operacijos ilgai teko laukt turbut apie 6 valandas
Del toletinio popieriaus tai operaves gyd nieko nesake bet pries tai pas Tauginiene buvau tai ji sake pamirst paprasta toletini (nors naudojam namuose tikrai ipatingai minsta ir švelnu). Tai jau pora men tik dregnom valausi, sausu budavo skausminga nors ir šlapiu skaudedavo nes man dar iplesa buvo
Tai stenguos nebevalyt sausu neber ner kitos galimybes.
Siandien tik kraujo daugiau šviezio atsirado
Ingri2 parašė:
Sveiki,as po menesio galejau,nors galejau ir anksciau,bet pabijojau,sekso metu po sekso viskas gerai,nu nebent kas analiniu uzsiema tai tada manau turėtų tikrai ska…
O pas ka operavuotes? Neturiu hemorojaua bet po nestumo viduriu uzkietejimu yra ta kabantį oda. Noriu ja irgi pašalinti. Idomu jai nelįsti į vidų ar labai skaudus po operacinis laikotarpis gausies, ☺️
Angels parašė:
O pas ka operavuotes? Neturiu hemorojaua bet po nestumo viduriu uzkietejimu yra ta kabantį oda. Noriu ja irgi pašalinti. Idomu jai nelįsti į vidų ar labai skaudus p…
Operavausi pas Siugzda,ar jis tik salintu oda nezinau,gali siusti pas plastikus🤔
Angels parašė:
O pas ka operavuotes? Neturiu hemorojaua bet po nestumo viduriu uzkietejimu yra ta kabantį oda. Noriu ja irgi pašalinti. Idomu jai nelįsti į vidų ar labai skaudus p…
Pirmadienį operavausi pas Šlepelytę, kolkas jokių baisių skausmų nebuvo 🤷🏻♀️ problema ta pati kaip pas Jus.
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
Esate UŽ, nes tai smagi šventė? O gal PRIEŠ, nes džiugina pats k…