Sweet parašė:
Koks jų reikalas, pati mama juk pamatys juolab ne pirmakartė ar vaikas privalgo ar ne...
Tai vat būtent. Juk mama pati renkasi🤦♀️ šaunuolė Jūs❤
Liepojos g. 43, korpusas „Aušra“, KlaipėdaSweet parašė:
Koks jų reikalas, pati mama juk pamatys juolab ne pirmakartė ar vaikas privalgo ar ne...
Tai vat būtent. Juk mama pati renkasi🤦♀️ šaunuolė Jūs❤
Sweet parašė:
Šaunuolė!
Nyana parašė:
Pas mane ji į gimdyklą buvo atėjus, kai mažasis vaikas gimė. Sako: kadangi didelis vaikas (gimė 5130 gr), būtinai duok mišinuko. Man net akys išsprogo.
Maniškis aišku ne toks didelis gimė (4240), bet nei su paskutiniu nei su ankstesniais net neužsiminė apie mišinuką 🤔
Vega_ parašė:
Maniškis aišku ne toks didelis gimė (4240), bet nei su paskutiniu nei su ankstesniais net neužsiminė apie mišinuką 🤔
Man su didžiaisiais irgi nieko nesakė, o va mažąjį pagimdžius sulaukiau tokio "siūlymo". 🙂
Pagimdžiau, ir gailėjausi įkėlusi čia koją. Personalas gimdymo skyriui pasikeitė 3 kartus kol pagimdžiau. Visos buvo gyvenimu nepatenkintos. Piktos, nejautrios, nekompetetingos išvis ten dirbt. Atvykus jokios normalios apžiūros galėsiu natūraliai gimdyt ar ne, ekstrasensēs kiaurai pilva mato🤯 vaikutis buvo dukart virkštele aplink kakla apsisukus, pagimdžiau juoda kaip jos dar sustojusios kol gaivino komentavo " oho koks pajuodes" ataskaita neužpikdyta iki galo... nuvykus į pogimdyvini prasidėjo smagumai, kai visiems pasirodo ten nusiškt kad guli... padarius kraujo tyrima vaikui nustatytas bilirubino aukštas kiekis, cukrus žemas, gelta... atėjo daktarė sako reikia gydimo ir išėjo, pasirodė tik kita diena🫣 gydimo neskyrė... vėl tyrimai viskas dar labiau kritinėj buklėj atvežė lempa ir pasakė kad įsijungčiau ja nusistatyčiau temperatūra uždėčiau akinukus vaikui ir paguldyčiau... o ji apsisukus išėjo ir daugiau neatėjo pasikeitė pamaina irgi niekas nepasirodė kol nepradėjau ieškoti, buvo akušerės išsireikšta " ko nori" ... tokiam " maloniam" personale praleidom keturias paras... džiaugiuos kad viskas vaikui gerai bet tikrai ne ju dėka, nes kaip lempa naudotis ieškojau google ir pati visas 24 val per para juo rūpinausi... o joms ka galiu pasakyt nevertos jūs ten nei vieno cento ka gaunat algos ir tik pasvajot tokioms apie algu kėlima gėda! Nenorit dirbt užleiskit kitiems vieta, ne pamiegot į darba ateinat!!! Śeinos daktaras pamates išraša nesuprato kaip mus išleido iš ligoninės su tokiu kiekiu bilirubino kai vos ne kraujo perpilimas gresia ir tokia stipria gelta, o apie vaiko būkle pagimdžius puse neužpildyta. Lazda turi du galus... visoms tada dirbusioms pamainos ta taikau nes per 4 dienas neivienai ten nerúpėjo vaiko ir mano būklė. Ir priešui nelinkėćiau ten gimdyt.
ediciukas22 parašė:
Pagimdžiau, ir gailėjausi įkėlusi čia koją. Personalas gimdymo skyriui pasikeitė 3 kartus kol pagimdžiau. Visos buvo gyvenimu nepatenkintos. Piktos, nejautrios, nek…
Užuojauta Jums, kad nesulaukėt nei medicininio, nei žmogiško dėmesio... tikiuosi, viskas abiems su vaikučiu gerai.🌹🌹🌹
Taip pat pamiršau paminėti kad vaikas gimė 36 sav. 6d.tai nežinau ar dar ka ir bereikia komentuot kokie žmonės ten dirba... apie savo būkle su kokia mane išleido išvis patylėsiu... važiau leistis vaistus kad gimda išsivalytu, nes ten dirbančiom poniom tiesiog sunku buvo atlikti gerai savo darba. Nei cento nei vienai nedavėm tai gal dėl to ir gavom tokia "priežiūra"
ediciukas22 parašė:
Pagimdžiau, ir gailėjausi įkėlusi čia koją. Personalas gimdymo skyriui pasikeitė 3 kartus kol pagimdžiau. Visos buvo gyvenimu nepatenkintos. Piktos, nejautrios, nek…
Tikrai ir aš Jus užjaučiu, tikiuosi kiek galima greičiau užsimirš nuoskaudos, o Jūs su vaikučiu augsite sveiki ir linksmi 🥰😍 Mano patirtis su pogimdyminiu skyriumi tikrai gera. Antras vaikas, viskas žinoma, jokių bėdelių nebuvo, tai net džiaugiausi, kad nelenda ir ramiai prabuvom. Keli klausimai buvo, bet juos uždaviau maloniausiom merginom ir gavau atsakymus 😊 Aišku pirmakartėm būtų ne kažką, kai viskas nauja, nežinoma, ypač jei kyla bėdų dėl žindymo. Džiaugiuosi, kad mum bėdų nebuvo. O gimdykloj tik atsidūrus, greit pasikeitė pamaina, tai akušerei iškart davėm pinigėlių. Kaip ir galvojau, vaikutis pagal mano duomenis buvo didelis, vos neprireikė extra cp. Tai ir plyšau, ir kirpo, ir daug susiūta buvau, bet viską padarė kruopščiai ir kiek buvo įmanoma tobulai. Turėjau didelę baimę, kad nelikčiau išdarkyta, todėl iškart "susimokėjom". Nežinau, gal ir be pinigų akušerė būtų buvus kompetentinga, bet atsarga gėdos nedaro. Užtat daktarui nedavėm, tai buvo gan grubus. Kas žino, ar dėl šiaip blogos nuotaikos, ar kad papildomai neužsidirbo 🤷♀️
linnutia parašė:
Tikrai ir aš Jus užjaučiu, tikiuosi kiek galima greičiau užsimirš nuoskaudos, o Jūs su vaikučiu augsite sveiki ir linksmi 🥰😍 Mano patirtis su pogimdyminiu skyriumi …
nepykit, bet dėl tokių "susimokančių" dalinai ir vyksta tokie dalykai, ką daryti toms šeimoms kurios negali sau leist pamokėt? mažiau kiškite pinigus ten kur nereikia, gal situacija kažkada ir pagerės. Jie gauna algą ir privalo elgtis pagarbiai ir kompetetingai be kyšių
3 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai