aš pastaruoju metu perskaičiau Hislop "Sala" 
ir įveikiau D. Browno "Inferno" 
ir labai smagu "apsišviesti" - nes meno istorijos faktai tikri
aš pastaruoju metu perskaičiau Hislop "Sala" 
ir įveikiau D. Browno "Inferno" 
ir labai smagu "apsišviesti" - nes meno istorijos faktai tikri
Aureli parašė:
tikra teisybebet jei jau uzkabina tai uzkabina. dabar prisukamo paukscio kronikas skaitau
man šita labiausiai buvo mindfuck
o pati mėgiamiausia iš tų penkių - Pasaulio galas. Sunkiausia, bet tikrai ne prasčiausia (prastos nei vienos) - Norvegų giria
dabar pertrauka Murakami.
As Murakamio audio "The Elephant vanishes" klausiau kelyje. Visai patiko is pradziu, bet paskiau kazkaip per daug pasidare.
As paskritai negaliu to paties autoriaus knygu is eiles skaityti, man taip pat su Irvingu buvo. Viena, antra.... trecia paemus nuo to paties stiliau darosi bloga. Paskaitau ka visai kitokio ir vel ziurek puikiai sueina
enfance parašė:
aš pastaruoju metu perskaičiau Hislop "Sala" labai patiko - truputis istorijos, truputis meilės.. lengvai skaitėsi. rekomenduoju!
"Sala" mane labai teigiamai nustebinusi ir labai gerą įspūdį palikusi knyga. Tikrai verta!!
Sraige parašė:
as sakiau jei dar karta skaitysiu Murakami, tai imsiu prisukamo paukscio kronikasgal dar reiks geriau pagalvoti pries imant
![]()
gal tau nebus taip, kaip man
juk skirtingi esam skaitytojai ir patirtys skirtingos..
AS is Murakamio tik Prisukamo paukscio kronikas skaiciau. Siaip ispudis geras. KNyga nera lengva, reikia mastyti skaitant, bet suejo ir, rodos, perpratau ka norejo ten pasakyti. Bent jau kazkokia zinute mane pasieke. O kiekvienas skaitytojas bet kokia knyga turbut supranta ir interpretuoja skirtingai, priklausomai nuo savo poziurio, patirties ir pan.
Aureli parašė:
vis noriu jas nusipirkti, bet pagailiu pinigubet butinai reiks isigyti
NEGAILĖK :)))) Tikrai verta turėti savo bibliotekoje- abi. Viena už kitą geresnė
4 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai