Upe123 parašė:
Jetau, paskaitau komentarus, kaip cia viskas bus ir kaip baisu darosi, nors turetu buti kaip i svente, kazkaip galvojau paprasciau cia viskas po tos operacijos... A…
Nebijok ? viskas cia pakenciama ir nera taip baisu kaip atrodo
Upe123 parašė:
Jetau, paskaitau komentarus, kaip cia viskas bus ir kaip baisu darosi, nors turetu buti kaip i svente, kazkaip galvojau paprasciau cia viskas po tos operacijos... A…
Nebijok ? viskas cia pakenciama ir nera taip baisu kaip atrodo
Upe123 parašė:
Nuteikit save kad viskas bus gerai.Net jei ir bus didesni skausmai ar diskonfortas po op, viska galima pakentet.Cia kaip su gimdymu.Viskas greitai pasimirsta
Kokio dydzio Jums des?
Edkute parašė:
Nebijok ? viskas cia pakenciama ir nera taip baisu kaipNa tikiuos taip ir bus, as kazkaip galvojau kad pati ir nuvaziuosiu ir parvairuosiu, sake jei pati tai tada dvi dienas tiesiok palaikytu, bet kai paskaiciau cia viska nutariau prasyt kad seimyna parveztu??♀️
dinulia parašė:
Nuteikit save kad viskas bus gerai.Net jei ir bus didesni skausmai ar diskonfortas po op, viska galima pakentet.Cia kaip su gimdymu.Viskas greitai pasimirsta![]()
Mes tik telefonu ir per pasta tariames viska, sake vietoje atvaziuosim ir viska pries pat operacija nuspresim...tai nelabai issivaizduoju ka pasiulis, as manau pasikliausiu daktraru, jis jau vistiek aki turi, kas tinks ir graziai atrodys. ??♀️Kad is nieko nors ka padarytu;)
Upe123 parašė:
Mes tik telefonu ir per pasta tariames viska, sake vietoje atvaziuosim ir viska pries pat operacija nuspresim...tai nelabai issivaizduoju ka pasiulis, as manau pas…
As taip pat pasikliovau daktaro profesalumu.Nes pries op jokio supratimo neturejau apie implantus.Tik pasakiau, kad noreciau C dydzio krutines
Jenta parašė:
Nusiunciau foto SV ir Maslauskui ? Laukiu ka pasiulys ? Kazkaip man pagal bendravima Viksraicio klinika laimi. Kaip cia man dabar pasirinkt, atrodo jei ne ta pasiri…
Aš laiminga pas SV pasidariusi. Jau 3 sav po op, gražiai gyja, lengvas pooperacinis laikotarpis. Galvojau bus sunkiau
MedaMeda parašė:
Aš laiminga pas SV pasidariusi. Jau 3 sav po op, gražiai gyja, lengvas pooperacinis laikotarpis. Galvojau bus sunkiau
Kaip smagu girdeti, sveikinu ? Kokio didumo dejai ir ar po raumeniu? Pati labiau rinkaisi viska ar jis parinko pagal tavo norima rezultata?
Tikrai nėra baisu ir nėra taip skausminga kaip galvojate. Tiesiog turėsit kuri laiką judesiu apribojimą, tik šitam nusiteikti. Skausmas kaip mėnesių, biski patemps ir viskas. Man mama daugiau bijojo ir naktį ne miegojo. O aš kažkaip neutraliai nusiteikiau, nes yra mažas vaikas ir vaikas jaučia nerimą. Tai aš buvau rami, tik kai liftu kėlėmės jau galvoju- kam išvis to reikia man?))) ar blogai gyvenau prieš tai?)))
Bet viskas nuostabu.
Jau savaite, dar save apriboju. Nekeliu rankų, dideliu svoriu. Vaiko nekeliu- 8kg. Vežimą biski sunku tampyti ir ilgai vaikščioti. Na ir dar keltis iš lovos, vis pasąmonė neleidzia žmogiškai atsikelti. Vis išradinėju, kad krūtinei nepakenkti. Bet logiškai suprantu kad ne pakenksiu, bet baime dar yra
23 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai