Rima@5 parašė:
O kodel atpila ?
Man sakė, kad gali būti, jog pieno srovė per stipri, nes visada atrūginu
Rima@5 parašė:
O kodel atpila ?
Man sakė, kad gali būti, jog pieno srovė per stipri, nes visada atrūginu
Sveikos. Mano terminas buvo 29d dieną, bet gimė anksčiau 21d. 😊 Dar 18d vyrui sakiau, kad atšveskim jo sesės gimtadienį, 19d mano brolio gimtadienis, tada sakau 20d pasiilsim po gimtadienių šventimų ir pirmadienį galim važiuoti gimdyti. 🤭 Taip ir buvo! 21d naktį 2.30 nubėgo vandenys, gimė 12.03 trečias sūnelis Markas. 2852kg. 50cm. 🩵 🥰
Rima@5 parašė:
Labas mamytes noriu paklausti ar jusu vaikučius irgi kai pavalgo atpila?
Viena atpilinėjo kaskart pradžioje, kita ne. Priežastis, beproto godžiai valgydavo, prirydama oro. Nors ir atrūgindavom, atpildavo visada kažkiek. O kita labai gražiai valgė ir valgo, neturėjo problemos tokios. Bet jei nedaug atpila, tai nieko baisaus, kol nebrandi virškinimo sistema, visko būna. Jei fontanais jau reikėtų sunerimti. Plius ten kelis ml gali atpilti, tik mum atrodyti, kad daug labai nors taip ir nėra. Tokius atpylinėtojus vistik svarbu labai gerai atrūginti ir po maitinimo 15-20 min stačiau palaikyti. Mums dabar jau mėnuo, tai pramoko gražiau valgyti ir jau labai retai pasitaiko atpylimų. Aišku mūsų valgo iš buteliukų, bet būna ir iš krūtinės kai stipriai bėga, kad privaro oro, arba kai prisivalgo per daug. Stebėkite, jei neramu pasikonsultuokit su gyd.
Džiaugsmas parašė:
Dėl babybjorn klausiu, nes manoji jau 4kg, galvą jau vis sukioja į šonus. Kitą mėn jau vyras išeina į darbą, tai galvoju kaip reiks į wc nueiti ar pan![]()
Jeigu gyvenat bute, tai tiesiog galit į lovytę įdėti ir ramiai nueiti 😀 nors aš pirmagimį, tai laikydavau dienos metu lizdely ant sofos. Kol nesivarto, o tik guli iki tualeto tikrai galima nueiti 😊 arba galit ant veiklos kilimėlio paguldyt - saugu, vaikui dar pramoga šiokia tokia bus 😀
Džiaugsmas parašė:
Dėl babybjorn klausiu, nes manoji jau 4kg, galvą jau vis sukioja į šonus. Kitą mėn jau vyras išeina į darbą, tai galvoju kaip reiks į wc nueiti ar pan![]()
Paguldyti ant sofos, ant lovos, ant grindų (lavinamojo kilimėlio ar šiaip kilimo)
net ir pradėjus vartytis vėliau, saugiausia ant grindų, kur negali nukristi
su pirmagime jokių gultukų nenaudojom, nes tiesiog nebuvo ji ten 🤷🏻♀️ tai paprasčiausiai ant kilimėlio palikdavau ir tiek
Knopkyy parašė:
Paguldyti ant sofos, ant lovos, ant grindų (lavinamojo kilimėlio ar šiaip kilimo)net ir pradėjus vartytis vėliau, saugiausia ant grindų, kur negali nukristi
s…
Aš gultuką pirkau tik tada kai primaitinimą pradėjau, o dar kėdutėj sėdėt negalėjo, bet ir tai panaudojom pora mėn gal 😀 o šiaip gultukas irgi nelabai reikalingas buvo 😀
Ir tikrai, visais atvejais - guldyti ant grindų (lavinamojo kilimėlio ar kokio kito paviršiaus) yra saugiausia
deimantenei parašė:
Aš gultuką pirkau tik tada kai primaitinimą pradėjau, o dar kėdutėj sėdėt negalėjo, bet ir tai panaudojom pora mėn gal 😀 o šiaip gultukas irgi nelabai reikalingas b…
Ne tik saugiausia, bet ir vaikui geriausia, laikysenai ir pan ☺️ visas gyvenimas pagrinde ant grindų po to vyksta
Vikute12 parašė:
Merginos ar gerai kai skatina gimdyma? Nes man sake pagalvoti iki trečiadienio jeigu dar nieko nevyks tai tada galim skatinti arba laukti iki 42sav
Idealiausia yra kai gimdymas vyksta naturaliai ir sava eiga. Tačiau jei taip neįvyksta, atsiranda grėsmių vaikelio ar Jūsų sveikatai, gyvybei, kokius kitus pasirinkimus turite? 🤔
23 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai