eimante48 parašė:
Labas vakaras. Gal kurios gimdžiusios po gimdymo ėmėt šeimyninę palatą gal žinot kaina? 😀
Mačiau jų puslapį info tai rašo 12,00euru,bet po naujų gali būti pabrangę jau🙂
Palangos g. 1, Marijampolėeimante48 parašė:
Labas vakaras. Gal kurios gimdžiusios po gimdymo ėmėt šeimyninę palatą gal žinot kaina? 😀
Tishiute parašė:
Aš irgi šitą mačiau tai galvoju paklausiu gal jau kas pirko po naujų metų ar pasikeitę ar ne. 🙂
Kotryna05 parašė:
Gimdžiau prieš 2 metus ir prieš 2 savaites, esu labai laiminga pasirinkusi Marijampole, buvau apšokinėta nuo a iki z, akušeres auksinių rankų moterys Žydrė Gailiūni…
O ar reikėjo į gimdyklą drabužių sau ir naujagimiui? Nes rašo jų puslapyje kad nereikia bet daug kur matau kad mamos dedasi😀
Tishiute parašė:
O ar reikėjo į gimdyklą drabužių sau ir naujagimiui? Nes rašo jų puslapyje kad nereikia bet daug kur matau kad mamos dedasi😀
Aš irgi buvau isidejusi, bet nereikejo, dave
Odesa parašė:
Aš irgi buvau isidejusi, bet nereikejo, dave
Ir vaikutį aprengė savo drabužiais ?🙂 Nereik ne chalatuko y gimdyjla?
Neseniai lankiausi skyriuje, ir vieną moterį ruošė gimdymui. Persirenginėjo ir slaugė liepė pasiimti tapkes ir chalatą sau,visi kiti daiktai keliavo į palatą iškarto. Netgi nereikėjo pasiimti pamperso,nors kai gimdžiau pati čia prieš 6 metus reikėjo ir vienų sauskelnių vaikučiui gimdykloj.
Svirdulė parašė:
Neseniai lankiausi skyriuje, ir vieną moterį ruošė gimdymui. Persirenginėjo ir slaugė liepė pasiimti tapkes ir chalatą sau,visi kiti daiktai keliavo į palatą iškart…
Labai smagu girdėti,nes dabar kraunu tašę ir galvojauu kad reik atskirai į gimdyklą dar vienos tasytes... O kažin vyrui tapkiu ir kaukės reikia į gimdyklą?
Tapkių tos moters vyras neturėjo,tai davė antbačius. Tai kaip suprantu,jei ir neįsileisti tai problemos tikrai didelės nebus. O kaukes leidžia nusiimti pačiam skyriui,gydytojas pakomentavo,kad tikrai neversim nei vaikščiot ,nei gimdyt su kaukėm moterims,bet dėl vyrų tai klausimas. Gal ir leidžia nusiimti. Pats personalas vaikščioja be kaukių skyriaus viduje
Svirdulė parašė:
Tapkių tos moters vyras neturėjo,tai davė antbačius. Tai kaip suprantu,jei ir neįsileisti tai problemos tikrai didelės nebus. O kaukes leidžia nusiimti pačiam skyri…
Ačiū jums labai už informaciją 🙂
23 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai