AkVilke parašė:
Ar duodat/duosit kūčiukų todleriam? Cielų riešutų dar neduodam dėl užspringimo rizikos, o kūčiukai irgi panašaus dydžio, apvalūs 😅 Sakau gal piene pamirkyti prieš d…
Mes duodam jau dabar kartais, tik tuos minkštus
AkVilke parašė:
Ar duodat/duosit kūčiukų todleriam? Cielų riešutų dar neduodam dėl užspringimo rizikos, o kūčiukai irgi panašaus dydžio, apvalūs 😅 Sakau gal piene pamirkyti prieš d…
Mes duodam jau dabar kartais, tik tuos minkštus
AkVilke parašė:
Manau duosiu, bet minkštesnius, bet ir nuolat priminsiu, kad reikia kąsti, o ne visą dėti. Gal namie iškepsiu siek tiek didesnio dydžio, kad nebūtų pagundos visą dėt į burną. Taip ir vynuoges kokias duodam visas- tik prižiūrim valgant ir primenam, kad reikia atsikąsti.
Kūčiukus pati kepiau jau pernai, valgė. Jų niekad nepirkdavau, bet šiemet nusipirkau, kieti, nedidukai, susitvarkė kuo puikiausiai.
Riešutus jau seniai duodu, nuo pradžių smulkindavau kruopelėmis ant patiekalo. Aš ne riešutinė, juos tetis kilogramais valgo, tai jau nuo kokių pusantrų gauna ir ji su tečio priežiūra, labiau anakardžius, nes jie minkštesni, pati labiau razinas rankioja, nors jei jos pvz bandelėje tada netinka 🫣😅 tikrai susitvarko, daugiau ar mažiau.
Va šiandien parvežiau aguonų pyrago, tai sugebėjo įtraukti, pati nurino ir iškart rodo, kad negerai, traukit lauk, matyt per sausas sąlyginai per didelis kąsnis.
Ne receptas, o bendra veikla ☺️
Imbierinės tešlos sausainukai. Kočiojom abi, spaudėm formą, laukėm kol iškeps. Uogienė pačios virta (raudonieji serbentai, obuolys, bananas).

Dar sriubytė, vištiena, ryžiai, morka, šviežūs žalumynai. Bus matyt ar šiandienai ar rytojui, nes tetis kažkokių spalvotų koldūniukų parvežė.

Cavy parašė:
Ne receptas, o bendra veikla ☺️
Imbierinės tešlos sausainukai. Kočiojom abi, spaudėm formą, laukėm kol iškeps. Uog…
Mūsų planas ryt kepti, nes eglutę puošim. kokią tešlą darėt gal pasidalintumėte ?
LTLT parašė:
Mūsų planas ryt kepti, nes eglutę puošim. kokią tešlą darėt gal pasidalintumėte ?![]()
Šita pirktinė, nes labai nemėgstu gvazdikėlių, tai su tokiomis neeksperimentavau niekad. Nors kadangi gaminom kartu ir valgyti kartu teko 😅👌🏻
Jei išbandysite kokį, pasidalinkite būtinai 😊
O eglutę pirmadienį darželyje atveš, gal jau išeisim (dvi sav namie 🙈), matysis kaip jiems sekasi. O namie manau paskutinę sav tik puošime 🙄 pasiutusi velniukas, kokių zbitkų daržiuke prisigaudžiusi yra...
Įdomesnė kombinacija pusryčiams, bet patiko.
Makaroniukai virti su cukinija, trintas bananas, grūdėta varškė.

Prasideda rankdarbiai darželiui. Lauko eglutės papuošalas (vidaus, visa laimė patys gamins grupėje😃).
Tai tiek to vaiko darbo, šalia savo variantą dėliojo, o mama su karštais klijais apsiklijavo viską kas įmanoma aplink 😅 na, bet pavyko visai dailus dalykėlis..

Cavy parašė:
Mums neseniai reikėjo daryti žibintą ir paruošti advento.kalendoriui užduotį, tsi sakiau vyrui, kad aš be mokyklos nebuvau nusiteikusi rankdarbiams
dėl imbierinių sausainių tai kepiau pagal šį https://beatosvirtuve.lt/receptai/beatos-virtuve-imbieriniai-sausainiai/ ir dėjau cukraus ir medaus po pusę tiek kiek nurodyta. Ir tai man per saldu. Tai kitą kartą dar mažinsiu ir dėsiu po 25 g. Prieskonius dėjau tiesiog santa maria meduolių ir ryškiai padauginau. Tai imbieras oii kaip jautėsi
bet skanu, pirmą kartą pati dariau, nes visada mama priveža
o čia pasirodo visai greitai ir paprastai jie pasigamina
Cavy parašė:
Mums reikėjo daryt tvarius žaisliukus grupės eglutei😀 o aš visai susipykus su menais 🤣🤣🤣 tai gavosi kaip gavosi 🤣🤣🤣
laubur parašė:
Mums reikėjo daryt tvarius žaisliukus grupės eglutei😀 o aš visai susipykus su menais 🤣🤣🤣 tai gavosi kaip gavosi 🤣🤣🤣
Labai gražu, puikiai susitvarkėt 😊👌🏻🌲
Tas priverstinis tėvų meninių gebėjimų atskleidimas manau nei vienam nepatinka.
Man mieliau asmeninėje grupės fb grupėje pamatyti, kai vaikai užsiima kūrybine veikla. Geriau jau pageidautų kokių priemonių (sagų, krapštukų va ir panašiai) atneštume ir patys pagamintų užsiėmimų metu. Nei pvz sūnui 5kiamečiui inkilėlio reikėjo. Nu sorry, kažin koks ir dabar būnant 17 gautųsi 🫠😄😄😄
4 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai