Narnia parašė:
Gerai suprantu, kad tuomet imant 18 mėn jūs tiesiog trumpiau būsite vpa?
Darbe planuoju imti 24 mėnesių VPA.
Vaiko priežiūros atostogos yra tikslinės atostogos, suteikiamos nuo nėštumo ir gimdymo atostogų pabaigos iki vaikui sukaks 3 metai. Skaityti
visą straipsnįNarnia parašė:
Darbe planuoju imti 24 mėnesių VPA.
Narnia parašė:
Iš sodros namų ūkis gaus išmokas 18 mėnesių. O darbe atostogausiu 24 mėn.
Pirmus 16 mėnesių išmokas gausiu aš, o 17 ir 18 vyras. Per juos reiktų grįžti darban, tai planuoju naudoti atostogas + neapmokamas atostogas.
Amarila parašė:
Pirmus 16 mėnesių išmokas gausiu aš, o 17 ir 18 vyras. Per juos reiktų grįžti darb…
Aš lygiai taip pat darysiu🙂
Amarila parašė:
Pirmus 16 mėnesių išmokas gausiu aš, o 17 ir 18 vyras. Per juos reiktų grįžti darb…
Man darbe sukalbėjo, kad buhalteriškai sudėtinga apiforminti mokamas atostogas kaip ir jūsų atveju planuoju daryti ir aš. Tik aš turėsiu daugiau nei 2mėn atostogų. Gal žinot, pagal ką apskaičiuos jas?
Narnia parašė:
O darbe galima keisti vpa laiką? Pvž., paėmus trumpiau, tarkim 24 mėn., pratęsti iki 36 mėn, arba paėmus 36 mėn., grįžti tarkim po 18 mėn.?
Taip galima. Tik dėl grįžimo nžn, bet manau taip, galėsite. Pagalvojau apie naują jus pakeisiantį žmogų. Man yra tekę, bet sutartis perrašoma į terminuotą VArdasPavarde eina šias pareigas VardasPavarde vaiko priežiūros atostogų metu. Tikslus terminas nebuvo nurodytas, vadinasi jis gali keistis jums nusprendus.
Cavy parašė:
Man darbe sukalbėjo, kad buhalteriškai sudėtinga apiforminti mokamas atostogas kaip ir jūsų atveju planuoju daryti ir aš. Tik aš turėsiu daugiau nei 2mėn atostogų. …
Jezz, buhalteriškai nieko nėra lengviau, kaip forminti nemokamas atostogas
pati dirbu su darbo užmoksčio skaičiavimu, tikrai tą žinau. O mokamas atostogas ims jums pagal sutartį nurodytą darbo užmokestį, neįeis priedai ar premijos tarkim gautos iki vpa. Na nebent keisis tvarka iki tol. Šiai dienai imamas skaičius pagal galiojančia darbo sutartį ;)
Lokysta parašė:
Jezz, buhalteriškai nieko nėra lengviau, kaip forminti nemokamas atostogaspati dirbu su darbo užmoksčio skaičiavimu, tikrai tą žinau. O mokamas atostogas ims ju…
Jeidu dirbate su DU turiu klausimėlį. Pasibaigus VPA ir pasiėmus pvz dvi savaites atostogų, tai jas skaičiuos pagal darbo sutartyje nurodytą darbo užmokestį?
Silauoge_ parašė:
Jeidu dirbate su DU turiu klausimėlį. Pasibaigus VPA ir pasiėmus pvz dvi savaites atostogų, tai jas skaičiuos pagal darbo sutartyje nurodytą darbo užmokestį?…
Taip taip, realiai atostoginiai skaičiuojami iš paskutinių 3 mėn vidurkio, bet jei biuletenis, vpa ar nemokamos atostogos tuo laiku, vadinas imamas valandos/dienos vidurkis pagal darbo sutartį
Cavy parašė:
Taip galima. Tik dėl grįžimo nžn, bet manau taip, galėsite. Pagalvojau apie naują jus pakeisiantį žmogų. Man yra tekę, bet sutartis perrašoma į terminuotą VArdasPav…
Radau darbo inspekcijos puslapyje, kad grįžti galima anksčiau, pranešus prieš 14 dienų
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai