Stebuklo laukiant parašė:
Sveika, turėjau du negimdivinius skirtingose pusėse, vieno nebera, kitas pazeistas. Naturaliai nebebandau. Jei jau stringa tai kažkas su juo negerai, salinkit lauk …
Panasu, kad taip ir teks
Negimdinis nėštumas yra toks nėštumas, kurio metu vaisius pradeda vystytis ne gimdoje, o už jos ribų. Skaityti
visą straipsnįStebuklo laukiant parašė:
Sveika, turėjau du negimdivinius skirtingose pusėse, vieno nebera, kitas pazeistas. Naturaliai nebebandau. Jei jau stringa tai kažkas su juo negerai, salinkit lauk …
Panasu, kad taip ir teks
Vitalija777 parašė:
Sveikos mergaites turejau pastojima ne vietoj pasalino kiausintaki praejo daugiau nei menuo po operacijos o mm niekaip nesulaukiu🤔 gal kuriai buvo taip kada sulauk…
Laba, o buvot patikrai nuejusi? Bet manau normalu, po abraziju buna dingusios, tai po kiausintakio salinimo irgi gali pasitaikyti.
Simansy parašė:
Laba, o buvot patikrai nuejusi? Bet manau normalu, po abraziju buna dingusios, tai po kiausintakio salinimo irgi gali pasitaikyti.
Buvau pas gine, bet ji nesodino ant kedes nesupratau kodel🤔 rytoj skambinsiuos uzsiregistruoti del apziuros
Vitalija777 parašė:
Buvau pas gine, bet ji nesodino ant kedes nesupratau kodel🤔 rytoj skambinsiuos uzsiregistruoti del apziuros
Idomi 🤔
Simansy parašė:
Idomi 🤔
Taip supratau kad jei nesilauki ir apziuros tau nereikia nu labai labai bjauri daktare. Ryt registruosiuos pas kita gine
Vitalija777 parašė:
Taip supratau kad jei nesilauki ir apziuros tau nereikia nu labai labai bjauri daktare. Ryt registruosiuos pas kita gine
Keiskite tikrai tokias..
Sveikos, likimo draugės, prieš 9 mėnesius turėjau negimdinį nėštumą dešiniam kiaušintakyje, operacija atlikta prieš 8 mėn. Prieš daugiau nei savaitę testas parodė II, bet neskubėjau džiaugtis, šiandien buvau užsirašiusi echo, visą naktį nemiegojau, pas daktarę atėjau drebanti. Mano maža 3 mm kruopa gimdoje!! Negalėjau nustot verkti, nes tai buvo gražiausi žodžiai girdėti gyvenime. Žinau, kad dar visko gali būti, bet labiausiai bijojau pasikartojančio scenarijaus. Bandėm jau po pirmo ciklo, ciklas po operacijos tapo apie 45 dienas visad, ov vykdavo nepilnavertė, jau maniau tikrai nepavyks natūraliai ir štai - ovuliacija šį mėnesį vyko kairėje ir viskas sklandžiai. Pagal savijautą man atrodo visus kartus iki tol vyko tik dešinėje. Žodžiu, esu labai laiminga ir noriu pasakyti, kad ir jums pavyks. Gali užtrukti ir aišku, jog laukti sunku - bet tikėkit. Po visko lankiau psichoterapija, pradejau meditacijas, daug apie tai kalbėjau ir šį mėnesį, kai pasiskiepijau, nesekiau ov ir džiaugiausi išgijusi - mūsų vaikas nusprendė, kad dabar aš jau jam pasiruošusi. Apkabinu kiekvieną - jūs esate labai stiprios.❤️
Erikute93 parašė:
skubu pasidziaugtikovo menesi operavo ,kadangi vakar buvo mm diena ir nesulaukiau , nusprendziau pasitestuoti
![]()
Tyliai tyliai siunciu sveikinimus,kad tik viskas butu gerai 🙏👍🌹
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai