maze86 parašė:
Dziaukites sau tyliai tyliai, laikom kumstukus,kad viskas butu gerai 🤗🤰 kolkas nesveikinam,praneskite po pirmo vizito 😉. Labai dziugina sekmingos istorijos 🥰…
❤️
Negimdinis nėštumas yra toks nėštumas, kurio metu vaisius pradeda vystytis ne gimdoje, o už jos ribų. Skaityti
visą straipsnįmaze86 parašė:
Dziaukites sau tyliai tyliai, laikom kumstukus,kad viskas butu gerai 🤗🤰 kolkas nesveikinam,praneskite po pirmo vizito 😉. Labai dziugina sekmingos istorijos 🥰…
❤️
Justina.pa parašė:
Na man jau nebelauke abu kartus metotraksana leido
O gal galit papasakoti patirtį. Kai ptai vyksta, suleidžia ir palieka ligoninėj kiek laiko? O gal išleidžia namo? Ačiū.
Pupokas123 parašė:
O gal galit papasakoti patirtį. Kai ptai vyksta, suleidžia ir palieka ligoninėj kiek laiko? O gal išleidžia namo? Ačiū.
Nors ne manes klausiat bet galiu taip pogi atsakyti🙂 mane pagulde i ligonine padare tyrimus kepenu ir kraujo kai gavo atsakymus jog viskas ok tada suleido vaistu doze. Mano atveju po pietu suleido kitos dienos popiete išleido namo su salyga jog pati savarankiškai kartosiu hcg tyrima reikiamom dienom🙂
Pupokas123 parašė:
Na mane pirma kart leike taip suleido vaistus ir laike nuo suleidimo 2 d iki hch kito tyrimo. Antra kart sakau leiskit namo zinau kaip kas jei blogai bis grysiu osleido ta pacia diena kai suleido
Sveikos,
antras negimdinis is eiles tam paciam kiausintakyje. Kurioms yra pasalintas kiausintakis? Kaip ejosi toliau su planavimu? Esu pasimetus ar salinti ji ar geriau su vaistais pasalinti puslyte? Desiniame kiausintakyje yra endometriozes cista apie 3 mm. Neaisku kaip ji funkcionuotu po cistos salinimo. Turejusi 3 pastojimus ir visi kaireje. Tai desine gal ir nera veikli?
Simansy parašė:
Sveikos,
antras negimdinis is eiles tam paciam kiausintakyje. Kurioms yra pasalintas kiausi…
Vienas pašalintas, turiu endometriozę, viskas sėkmingai. Kai išpjovė sakiau, kad paleidau tai ko man visai nereikia, atsikračiau nereikalingo blogo daikto.
Burbulas2 parašė:
Vienas pašalintas, turiu endometriozę, viskas sėkmingai. Kai išpjovė sakiau, kad paleidau tai ko man visai nereikia, atsikračiau nereikalingo blogo daikto.
Taciau kita buvo sveika, be cistu?
Simansy parašė:
Sveikos,
antras negimdinis is eiles tam paciam kiausintakyje. Kurioms yra pasalintas kiausi…
Sveika, turėjau du negimdivinius skirtingose pusėse, vieno nebera, kitas pazeistas. Naturaliai nebebandau. Jei jau stringa tai kažkas su juo negerai, salinkit lauk
nes didelė tikimybė kad kartosis
Simansy parašė:
Taciau kita buvo sveika, be cistu?
Buvo mažytė viena ar dvi, bet man tas kitas, kurį pašalino buvo pažeistas per laparaskopiją, kai šalino cistą labai didelę. Jis suaugo su žarnom, priaugo prie pilvo sienelės. Tik tai išgelbėjo nuo mirtino nukraujavimo, nes buvo užspaustas.
9 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai