Rihanna parašė:
As jau beveik issiaiskinau, tik per maza gavos nes ten raso dvigubu siulu ir 9mm vaseliu, o as tokio neturiu ryt nusipirksiu;)
ir pasirodysiu savo sedevra
tai tu man kaip megzt ikelsi aprasyma gerai
Rihanna parašė:
As jau beveik issiaiskinau, tik per maza gavos nes ten raso dvigubu siulu ir 9mm vaseliu, o as tokio neturiu ryt nusipirksiu;)
ir pasirodysiu savo sedevra
tai tu man kaip megzt ikelsi aprasyma gerai
Rūtelėlė parašė:
pasirodo turiu foto ir bačiukų![]()
ir va nertos kojinaitės
![]()
O jau kojinaičių gražumas
gal galėtumėte pasidalinti schema, kuria naudojotės?
cackyte parašė:
O jau kojinaičių gražumasgal galėtumėte pasidalinti schema, kuria naudojotės?
![]()
žinoma
aš nėriau pagal video iš youtube.. na, jis buvo tik kaip orientacinis, kas ir kaip.. bet kaip matot nėriau pagal save
ilgesnę blauzdos dalį, kad atlenkti galėtų, o ir pėdos dalį nėriau visada ratu, na neapsukinėdama nėrinio kievienoje eilutėje, kaip rodo video..
Rūtelėlė parašė:
žinomaaš nėriau pagal video iš youtube.. na, jis buvo tik kaip orientacinis, kas ir kaip.. bet kaip matot nėriau pagal save
ilgesnę blauzdos dalį, kad atlenkti galėtų, o ir pėdos dalį nėriau visada ratu, na neapsukinėdama nėrinio kievienoje eilutėje, kaip rodo video..
www.youtube.com/watch?v=Ek-nhi4BuSw
Ačiū
Jūsų kojinaitės gavosi žymiai gražesnės
bandysiu ir aš nunerti, nes su virbalais kojinę numegzti - neįmanoma misija
rutuliuke parašė:
sveikutes noreciau savo paneliai nunert kokia suknyte darzelio isleistuvem gal turetumet kokiu minciu kokia nes ji burbulike tokia arba gal kokiu shemuciu pasilitumet![]()
Stai cia begale nuostabiu sukneliu
paziurek
www.liveinternet.ru/tags/%EF%EB%E0%F2%FC%E5+%E4%EB%FF+%E4%E5%E2%EE%F7%EA%E8+%EA%F0%FE%F7%EA%EE%EC/
Ner uz ka
man jis irgi patiko
ten net 20 puslapiu
o turiu toki klausimeli, pirkau dabar savo mazylei "baby wool" vilnonius siulus bet 50gr kainuoja 3.70svaru... o megztiniui prireike 300gramu... tai beveik 23svarai... per brangi parduotuve man rodos..... gal internetu galima pigiau?
lediblack... parašė:
Ner uz kaman jis irgi patiko
ten net 20 puslapiu
o turiu toki klausimeli, pirkau dabar savo mazylei "baby wool" vilnonius siulus bet 50gr kainuoja 3.70svaru... o megztiniui prireike 300gramu... tai beveik 23svarai... per brangi parduotuve man rodos..... gal internetu galima pigiau?
o ju paziurejau kiek ebay.co.uk kainuoja... tai tiesa sakant daug pigiau... ir pasirinkimas nemazas... www.ebay.co.uk/sch/i.html?_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=wool+&_sacat=0&_from=R40
reikejo buvo anksciau paziuret...
lediblack... parašė:
o ju paziurejau kiek ebay.co.uk kainuoja... tai tiesa sakant daug pigiau... ir pasirinkimas nemazas... www.ebay.co.uk/sch/i.html?_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=wool+&_sacat=0&_from=R40
reikejo buvo anksciau paziuret...![]()
tik, kad ten dauguma ne vilna , o 100% akrilas..
13 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai