čia turbūt kokio norimo ilgio galima?
mastera-rukodeliya.ru/2010-09-02-14-19-47/vyazanie-kruchkom/493-sharfkoreya.html
čia turbūt kokio norimo ilgio galima?
mastera-rukodeliya.ru/2010-09-02-14-19-47/vyazanie-kruchkom/493-sharfkoreya.html
Mary.S parašė:
Sveikutėsjungiuosi į jūsų ratuką
![]()
paskutiniu metu labai prispaudė nerti. Bet vis pritrūksta kantrybės, arba schemą nevykusią pačiumpu
tad eisiu tiesiai prie reikalo: noriu nusinerti maudymosi kostiumėlį vientisą. Kokių tik grožių neprisižiūrėjau, akys raibsta, seilės tysta
gal turite kuri būtent liemenėlės schemukę kokią? Aš bandžiau pagal video youtube nerti, tačiau rezultatas nedžiugina. Ardysiu. O internete kiek ieškojau, tai neradau tinkamos, o iš nuotraukos nerti dar nesu labai įgudusi
būčiau labai dėkinga
![]()
Na vientisa tik tokia turiu kaip pvz. 

georgita_p parašė:
Na vientisa tik tokia turiu kaip pvz. o virsu prie vientisos gal priderinsi tokia liemenele
Pas mane toks kaip cia raudonas...guli "uzsaldytas" jau kokie 5 metai jauciu :D. Nuneriau liemenele, tik sleikuciu betruksta ir pradejau lauktis..tai taip ir stovi nebaigtas
ingridusikas parašė:
O gal kuri turite ir galėtumėte pasidalinti suknelių schemutėmis, kad tiktų krikštynoms maždaug 1,5metukų mergytei?Randu gražių darbelių pvz, bet be schemų
![]()
pagal dydi tai matau schemute men. bet gal pravers ;)
daiva 33 parašė:
www.facebook.com/pages/Nerinukai/571499886194221?ref=hlcia mano puslapis kam idomu
![]()
labai grazu
ssaulytee parašė:
sveikutes mamytes.norejau jusu pagalbos .radau nuostabia suknele bet rastelio shemos niekaip negaliu surasti kokia butent nuotraukoje![]()
.gal kas zino ka …
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai