-BD- parašė:
Sveikos, na mes buvom snd pakartotinai po savaites, deja neber sirdeles. Gavau vaistu, laukiu mm. Didziausios sekmes visoms, ateis ir musu laime i sirdi ❤️
Užjaučiu 😪
Nesivystantis nėštumas yra nėštumo patologija, kuomet vaisius nustoja vystytis ir žūsta gimdoje. Skaityti
visą straipsnį-BD- parašė:
Sveikos, na mes buvom snd pakartotinai po savaites, deja neber sirdeles. Gavau vaistu, laukiu mm. Didziausios sekmes visoms, ateis ir musu laime i sirdi ❤️
Užjaučiu 😪
-BD- parašė:
labai užjaučiu, aš dar nebuvau pakartotiniam vizitui dar vis laukiu, bet per šias savaites gyvendama su visom viltim mintim ir baimėm priėjau tik vienos išvados, jeigu vaikutis sveikasnir stiprus nieko jam nenutiks, na o jeigu yra kazkoks "defektas" geriau jau tegul sirdele ir nepradeda plakti, nes butu dar daugiau skausmo. Net neabejoju kad Dievas isklauso visu maldas ir greitu metu atsius jums stipru maza angeleli 😇
Sveikos! Rasau, nes jau panikuot pradedu. Vasario 4 d buvo atlikta abrazija. Po jos pora dienu patepliojau svieziu krauju, o tada pradejo tepti rudai... praejus savaitei vel atsirado sviezio kraujo, bet nedaug, tiesiog teplioju svieziu krauju. Sake tepliojimai ir kraujavimai gali testis iki 2 sav, tai man kaip ir liko 3 dienos iki termino.. taciau o kas tada jei ir toliau tepliosiu? Vel abrazija?
PiktasKeksas parašė:
Sveikos! Rasau, nes jau panikuot pradedu. Vasario 4 d buvo atlikta abrazija. Po jos pora dienu patepliojau svieziu krauju, o tada pradejo tepti rudai... praejus sav…
Reiktų tuomet pasirodyt ginekologei,kad atliktų echo,ar viskas išsivalė.Kartais būna minimalūs likučiai,per sekančias mm gimda viską pašalintų,man pačiai taip buvo.
Džiglė parašė:
Reiktų tuomet pasirodyt ginekologei,kad atliktų echo,ar viskas išsivalė.Kartais būna minimalūs likučiai,per sekančias mm gimda viską pašalintų,man pačiai taip buvo.…
Aciu, tikiuosi, kad savaime jau dabar viskas ir issivalys
labai nenoreciau pakartotines proceduros..
PiktasKeksas parašė:
Aciu, tikiuosi, kad savaime jau dabar viskas ir issivalyslabai nenoreciau pakartotines proceduros..
Retai būna,kad po tiek laiko dar reiktų..dažniausiai pati gimda viską sutvarko,pašalina savaime likučius,tačiau vistiek reikia pokiek laiko nueiti pas ginekologe pasūtikrint.
Džiglė parašė:
Retai būna,kad po tiek laiko dar reiktų..dažniausiai pati gimda viską sutvarko,pašalina savaime likučius,tačiau vistiek reikia pokiek laiko nueiti pas ginekologe pa…
Man sake ateiti po pirmu menesiniu... bet jei nebaigsiu tepliotis, tai kaip suprantu, tada reiktu eiti anksciau..
PiktasKeksas parašė:
Man sake ateiti po pirmu menesiniu... bet jei nebaigsiu tepliotis, tai kaip suprantu, tada reiktu eiti anksciau..
Man sakė kad teplioti gali ilgai.jei nėra tokio kraujavimo kaip mm tai vadinas normalu.manyčiau delto ir teplioja,kad dar valosi,mansu normalu
Sveikos, merginos. Turiu nesivystanti nestuma, gavau tableciu sukelti persileidima, jas isgeriau penktadieni vakare, bet apart to, kad nakti buvo dideli skausmai, nei vakar nei siandien beveik nekraujuoju. Nestumas siandien lygiai 8 sav., nustojo augti 6. Iki vizito pas gine nebuvo jokiu tepliojimu, jokiu skausmu.
Ar gali buti, kad stabdo auksti rodikliai (penktad.progesteronas buvo 72, hcg 113 000)?
Kaip jums buvo, kelinta diena pradejo stipriai valytis?
Buvo kurioms po tabeciu "velavo" kelias dienas?
Baugu darosi, kad kunas nepasiduoda, ziauriai nenoriu intervenciju, nestumas buvo pirmas..
Sina parašė:
Sveikos, merginos. Turiu nesivystanti nestuma, gavau tableciu sukelti persileidima, jas isgeriau penktadieni vakare, bet apart to, kad nakti buvo dideli skausmai, n…
Sveiki, visu pirma uzjauciu. Antra, negaliu jums tiksliai kazko pasakyti, bet kai pries kelias savaites dvejojau ka rinktis ar medikamentus, ar abrazija, tai gydytoja minejo, kad su vaistais organizmas ne visada valosi is pirmo karto ir gali reikti pakartotines vaistu dozes. Aisku, man nustojo vystytis 8 sav, o suzinojau 12sav. Tai siek tiek kita situacija. Taciau gal is tikruju Jums reikia tik pakartotines vaistu dozes ir tada valysis? Jei turit galimybe pasiskambinkit savo ginekologei ryt ir pasakys kas toliau. Ps. Minejo, kad mano atveju skirtu vaistu, tada savaite laukt, jei nesivalo lygiai po savaites skirtu papildoma vaistu doze. Taciau pasirinkau abrazija.
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai