Dejma parašė:
vaistinė neduoda... kategoriškai - receptinis ir vsio..
Turiu utrogestan 200 5 tabletes ir gepretix 100, 14 tableciu Vilnius atiduosiu jeigu reikia
Nesivystantis nėštumas yra nėštumo patologija, kuomet vaisius nustoja vystytis ir žūsta gimdoje. Skaityti
visą straipsnįDejma parašė:
vaistinė neduoda... kategoriškai - receptinis ir vsio..
Turiu utrogestan 200 5 tabletes ir gepretix 100, 14 tableciu Vilnius atiduosiu jeigu reikia
Nareee parašė:
Ačiū..
Marijampolėj aš.. :/
Dejma parašė:
Ačiū..
Marijampolėj aš.. :/
Gintarinei vaistine gepretix parduoda be recepto
Coco parašė:
Man tiesiog pasake turi prasidet meneines ir viskas ...
o kiek paskaitau kad neissivalo iki gali reik abraziju, taip bijau![]()
Linkiu, kad viskas praeitų kuo lengviau, kiek tai įmanoma ir nepasiduoti, neprarasti tikėjimo.
Norime tapti mamom, todėl geriau iškentėt natūraliai kiek reikės.
Raaasele parašė:
Linkiu, kad viskas praeitų kuo lengviau, kiek tai įmanoma ir nepasiduoti, neprarasti tikėjimo.Norime tapti mamom, todėl geriau iškentėt natūraliai kiek reikės.…
Ačiū💋
E-ienė parašė:
Dejma, kaip tu? ar pavyko gauti progesterono?
Kol kas ne...
Kokie jums buvo patys patys pirmieji persileidimo požymiai?
Man nieko neskauda, bet padaugėjo išskyrų. Bijau, kad tai tuoj prasidės..
Raaasele parašė:
Linkiu, kad viskas praeitų kuo lengviau, kiek tai įmanoma ir nepasiduoti, neprarasti tikėjimo.Norime tapti mamom, todėl geriau iškentėt natūraliai kiek reikės.…
Aš pasidalinsiu savo patirtimi, kaip natūraliau ne visada išeina geriau 😔 Vaisius nustojo vystytis apie 9-10 sav., bet vos vos senu krauju teplioti pradėjo tik 11 sav. +3, iki tol maniau, kad viskas su nėštumu ok. Tepliojo vos vos, kaklelis užsivėręs, tai gydytojai prisakė laukti dar iki 2 sav. kol prasidės natūraliai procesai, tikino, kad išeis kaip gausios mėnesinės. 11 sav. +6 paplūdau kraujais, krešuliais ir kitais nėštuminiais audiniais, natūralus persileidimas man niekuo nepriminė mėnesinių, buvo visko dauuuug daugiau nei teigė iki šiol sutikti medikai. Po persileidimo toliau gana intensyviai kraujavau, patikrinus ginekologė matė, kad likę kraujas+krešuliai, turėtų išsivalyti natūraliai per kelias savaites. Pati irgi labai norėjau, kad viskas natūraliai išeitų, nes tokiu būdu rizikos yra mažiausios. Deja, nors toliau kraujavau, bet prasidėjo uždegiminiai procesai, gimda nebepajėgė tiek visko iš savęs išstumti. Galiausiai teko gerti antibiotikus ir atlikti išvalymą ligoninėje.
Nenoriu nieko patarinėti ar teigti, tiesiog pasakyti, kad ne visuomet natūralus kelias praeina sklandžiai ir vienas iš dalykų ką bandyčiau įvertinti tai kiek toli pažengęs nėštumas. Tikiu, kad mažytis 5-6 sav. nėštumas gali išeiti kaip gausesnės mėnesinės, bet jeigu kalba sukasi apie pirmo trimestro pabaigą, tai nusiteikčiau galimai ilgesniam, skaudesniam procesui, taip pat tam, kad gali tekti matyti negyvą vaisių (aš mačiau) ir t. t.
Dejma parašė:
Kol kas ne...
labai liūdna, kad pasidaviai ir lauki persileidimo
bent per savaitgalį būtum pavartojus prg iki kol pakartosi tyrimą 🤷🏻♀️ pabandykit paskambinėt po gintarines vaistines, tikrai parduotų paaiškinis situaciją. P.s. aš esu turėjus nesivystantį, tiesiog prasidėjo rudi tepliojimai su rudom išskyrom, persileidau vaistų pagalba tik, 8savaičių.
E-ienė parašė:
labai liūdna, kad pasidaviai ir lauki persileidimobent per savaitgalį būtum pavartojus prg iki kol pakartosi tyrimą 🤷🏻♀️ pabandykit paskambinėt po gintarines …
Ne tai, kad pasiduodu..
Rusena kažkokią žarijukė vilties.. O keista, nes net ir jos jau nebuvo...
Skaičiau atvejį, kai net su dvejais vaistais, arklinėm dozėm prg iki 20 teužkildavo. Ir išnešiojo.
Man nepavyksta gauti vaistų. Nemeluosiu, truputį ir bijau savo nuožiūra kažką skirtis.
Mąstau taip, riba kritinė, kad vaistai padėtų, šiaip ar taip, tikimybė netoli nulio. Kad pakils natūraliai, šansų tiek pat, arti nulio.
Kadangi nieks iš medikų man beveik nesuteikė vilties, o pati jau išverkiau ašarų kelioms savaitėms į priekį, aš neturiu jėgų kovoti, plėšytis. Galų gale, sušiktas savaitgalis ir "kaimas", kuriame gyvenu, visiškai nepalankios man aplinkybės...
Aš pasiruošus blogiausiam, bet šiek tiek tikiuosi geriausio... Laukiu stebuklo. Nes nieko padaryti daugiau negaliu..
Kol kas jokių požymių nejaučiu.. Na, šveliniai maudena pilvą. Bet taip buvo ir 4-5sav, tas natūralus nėštuminis skausmas. Pora savaičių jo nejaučiau, irgi pergyvenau : )
Tai arba, arba..
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai