Nežinau, panos, iš kažkur atsirado ramybė..
Jokios panikos, baimės, streso, nieko...
Nesivystantis nėštumas yra nėštumo patologija, kuomet vaisius nustoja vystytis ir žūsta gimdoje. Skaityti
visą straipsnįDejma parašė:
Nežinau, panos, iš kažkur atsirado ramybė..
Tai ir geriausia busena... Viskas susidelios taip kaip turi buti. Lyditis neverta.. Tik visam organizmui stresa pati keltum
Sea_and_Sand parašė:
Aš pasidalinsiu savo patirtimi, kaip natūraliau ne visada išeina geriau 😔 Vaisius nustojo vystytis apie 9-10 sav., bet vos vos senu krauju teplioti pradėjo tik 11 s…
Jūs teisi. Nevisad natūraliai praeina sklandžiai, nevisada pavyksta su tablete ar ligoninėj :/ Net ir tokiame liūdname dalyke kažkiem sėkmės prireikia
Jaučiu, kad jau artėja, vis labiau maudžia, teplioja ir tikiuosi nereiks 2 sav.laukti šįkart... o praeitą sykį ir man mėnesinių nepriminė, buvo žiauru, bet dabar žinau, kad ir tai galiu ištverti.
Raaasele parašė:
Jūs teisi. Nevisad natūraliai praeina sklandžiai, nevisada pavyksta su tablete ar ligoninėj :/ Net ir tokiame liūdname dalyke kažkiem sėkmės prireikiaJaučiu, ka…
Kiek jums laiko dabar praėję nuo diagnozės?
Aš ir pasiruošus tam morališkai. Bet jei daktaras neklydo, 1.5sav nesivysto...
Bet nieko.
Lengvai pamaudena, bet taip, kaip būdinga ir normaliam nėštumui. Švelniai, neitensyviai, neilgai.
Nuo ko jums prasidėjo? Tepimas pirmiau ar skausmai?
Raaasele parašė:
Nedaug, 29 liepos buvau echoskopijoj ir nebegėriau progesterono nuo tos pačios dienos. Man pirma tepimas, visus kartus, tada skausmai primenantys mėnesinių, bet Jūs…
Laikykitės..
Tai siaubingos patirtys.. Liūdna, kai fizinis skausmas veda ne į gimimo džiaugsmą, o į emocines kančias ir tuštuma.. Turiu ir aš skaudžių išgyvenimų pusiaukelėj..
Dabar turėsiu naujos patirties.. Ir nors ne 100%, bet 99.9% tai tikrai...
Įdomu ko tikėtis. Kada jau žinosiu, kad tikrai viskas 😔 kol nėr didelio skausmo, kraujo, dar rusena viduj kažkas..
Tik įdomu, gal kitom ir visai "nekaltai" prasideda viskas.
Dejma parašė:
Laikykitės..
Man rodos jums dabar nereiktų skaityti tokių forumų ir patirčių, o ieškoti gerų istorijų ir ko gero, vartoti progesteroną :/ man pirmą sykį tepliojo nuo pat pradžių, gėriau prog.bet 7 sav su trupučiu tepimas sustiprėjo ir persileidau. Dabartiniai du kartai, kai nesivystė - netepė, maudė krūtinę, papykindavo, gėriau prog.visą laiką ir vistiek...nebeauga. Ir tada belieka laukti. Labai linkiu, kad jums viskas baigtųsi džiugiai.
Kartais atrodo geriau isvis neskaityti forumu😳😆 as nezinau kas yra persileidimas, niekad neturejus, db kai prisiskaiciau taip bijau
Nelabai zinau kiek laiko nebesivysto ir kada to kraujo laukt
man patepliodavo rudai , nes jau vies savaites jokio tepliojimo nera... jauciuos gerai ..
jej kaip baisu kas manes laukia
Coco parašė:
Kartais atrodo geriau isvis neskaityti forumu😳😆 as nezinau kas yra persileidimas, niekad neturejus, db kai prisiskaiciau taip bijau![]()
Reik skaityt temos pavadinimą pirmiau
Nepiktai aš čia...
Aš toks žmogus, kad man patinka žinoti. Mane domina visos patirtys, visi išgyvenimai.
Atėjau į temą ieškoti stebuklų bet kartu ir nusiteikti, pasiruošti tam, kas manęs turbūt laukia.
Jei tai neįvyktų, super, pati būčiau kažkam kaip stebuklas...
Mane ramina žinojimas... Ir jaučiu, kad vis įkrentu ten, kur reik. Prieš aną patirtį toookias temas nėščiukių grupėj buvom palietę, pyko visos
Bet tai tapo netolima mano ateitim ir tos žinios, kad ir nemalonios, man privertė. Tad niekad nespjaunu į šūlinį..
Coco parašė:
Kartais atrodo geriau isvis neskaityti forumu😳😆 as nezinau kas yra persileidimas, niekad neturejus, db kai prisiskaiciau taip bijau![]()
Jei jautiesi gerai, tai taip ir yra
Nes šitoj vietoj viskas išlenda..
Marš į pozityvesnę temą!
Viskas bus ok👍
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai