Dejma parašė:
Reik skaityt temos pavadinimą pirmiau![]()
Nepiktai aš čia...
Irgi tiesa, aš žinoti irgi mėgstu: ko tikėtis, kas normalu, o kas jau nebe ir pan
Nesivystantis nėštumas yra nėštumo patologija, kuomet vaisius nustoja vystytis ir žūsta gimdoje. Skaityti
visą straipsnįDejma parašė:
Reik skaityt temos pavadinimą pirmiau![]()
Nepiktai aš čia...
Irgi tiesa, aš žinoti irgi mėgstu: ko tikėtis, kas normalu, o kas jau nebe ir pan
Coco parašė:
Kartais atrodo geriau isvis neskaityti forumu😳😆 as nezinau kas yra persileidimas, niekad neturejus, db kai prisiskaiciau taip bijau![]()
Aš tai mėgstu save "programuoti", kad ne baisu man, o viskas bus gerai ir susitvarkysiu
o kada jums kita echoskopija?
Dejma parašė:
Nežinau, panos, iš kažkur atsirado ramybė..
ar tu pradejai gert prg??? pirmadieni kartoji tyrimus??
Diadema_M parašė:
ar tu pradejai gert prg??? pirmadieni kartoji tyrimus??
Na.. Man jau per vėlu padėti.. Ir tai tikrai ne per dvi dienas apspręsta buvo... 😔
Maudenimas, nors ir švelnus, yra. Pora "siūlelių" jau pamačiau wc.
Stebuklas neįvyks 🙃
Žinau, kad nugali tik kovojantys... Bet nežinau ar dar bandysiu. Norisi pasitraukti, nes nusibodo kas kart iš naujo stoti prie starto linijos.. Bus sunku, turėsiu nuolat su savimi dirbti, nes esu velniškai užsispyrus, tačiau noriu stabdyti save. Nes kas kart, po visko, darausi vis labiau apatiška...
Šūdas. Ir vėl...
Ps. ačiū už palaikymą. Kai kurios buvot man ypač atidžios ir draugiškos. Labai labai už tai dėkoju. Su jum, buvo lengviau..
Dejma parašė:
Na.. Man jau per vėlu padėti.. Ir tai tikrai ne per dvi dienas apspręsta buvo... 😔
As taip tikejau
didziausios sekmes tau
Raaasele parašė:
Aš tai mėgstu save "programuoti", kad ne baisu man, o viskas bus gerai ir susitvarkysiuo kada jums kita echoskopija?
Jeigu nemegciau visko zinoti, manes cia nebutu ;) ir neperskaicius temos pavadinimo i ja ir prisijungus nebuciau ;)
Bet gydytoja neispejo , kad viskas gali baigtis ne tik paprastom menesinem .
Bus kaip bus kelio atgal nera
kas benutiktu turesiu istverti.
Man paskirto kito echo nera, tik laukti kraujo
Coco parašė:
Jeigu nemegciau visko zinoti, manes cia nebutu ;) ir neperskaicius temos pavadinimo i ja ir prisijungus nebuciau ;)
Keista, kad nepaskyrė.. Man penktadienį. Dar net nesivalė, bet vien tam, kad pažiūrėti ar viskas vyks "teisingai"
Dejma parašė:
Keista, kad nepaskyrė.. Man penktadienį. Dar net nesivalė, bet vien tam, kad pažiūrėti ar viskas vyks "teisingai"
Istiesu man jau irgi keista , na palauksiu dar savaitele uzsirasysiu tada kur nors pasitikrinti .
O gal pas jus bus stebuklas ir jusu nuogastavimai bus neteisingi 😍
Dejma parašė:
liudziu
tavo vaiduokliai ir tyrimai pradzioje man dave daug vilties ir tikejau kad si istorija bus iki galo.
neuzsidaryk ir neuzsiciklink ties blogumu, nepasiduoki!!!!!❤️❤️
Dejma parašė:
Galiu tik stiprybės palinkėti. O kiek nesėkmių jau esate patyrusi?
10 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai