E-ienė parašė:
ar papildomai vartoji prg? man buvo 19, bet pavyko pakelti...gal dar pavyktų... įdomu, kaip hcg
Laukiu ats dar.. ir skambinsiu giniui..
Bet jau dabar tikrai nieko nesitikiu... 😭😭😭
Nesivystantis nėštumas yra nėštumo patologija, kuomet vaisius nustoja vystytis ir žūsta gimdoje. Skaityti
visą straipsnįE-ienė parašė:
ar papildomai vartoji prg? man buvo 19, bet pavyko pakelti...gal dar pavyktų... įdomu, kaip hcg
Bet jau dabar tikrai nieko nesitikiu... 😭😭😭
Dejma parašė:
neprarask vilties dar, prg yra svyruojantis, gal vakar geras dar buvo, o šiandien jau kelt reik...
kad tik viskas gerai būtų 🤞🏻
E-ienė parašė:
neprarask vilties dar, prg yra svyruojantis, gal vakar geras dar buvo, o šiandien jau kelt reik...kad tik viskas gerai būtų 🤞🏻
Varyk i vaistine GREPETIX parduos be recepto kokioj mazesneje, ir kalk siandien 400, 200 dekis 200 isgerk, turetu pakelti. bet ta turi padaryti jau siandien, padaryk ka gali.
drakoniene parašė:
Varyk i vaistine GREPETIX parduos be recepto kokioj mazesneje, ir kalk siandien 400, 200 dekis 200 isgerk, turetu pakelti. bet ta turi padaryti jau siandien, pad…
Ačiū 🙏
Laukiu dar hcg ir bus matyt kada sustojęs augti, gal jau per vėlu...
Blemba, žiauriausias forumo temas aplankius, "angelų mamos" , "vėlyvasis persileidimas" , ši... Aš jau pasiduosiu manau... Bloga nuo visko..
Dejma parašė:
Ačiū 🙏
Laukiu dar hcg ir bus matyt kada sustojęs augti, gal jau per vėlu...
skambink i labaratorija ir sakyk kad prg kritinis kad skubiai turi gaut Hcg atsakyma. gal pagreitins tada greit skambutis ginei ir i vaistine mygom. nera ko laukt. nepasiduok dar prasau🙏🙏
Diadema_M parašė:
skambink i labaratorija ir sakyk kad prg kritinis kad skubiai turi gaut Hcg atsakyma. gal pagreitins tada greit skambutis ginei ir i vaistine mygom. nera ko laukt. …
arba tu lauk atsakymų, o vyrą į vaistinę. bet gali ir nesulaukus vartoti. nelaikas pasiduoti, reikia veikti.....
Coco parašė:
Ojej kaip ilgai 😳😳😳
Man stresas tiek laukt. Mano pirmas nestumas buvo ir taip 🙈
Nesivystantis antras ir vienas ankstyvas persileidimas, tai trečias persileidimas nuo rugsėjo :/ aišku stresas laukt, bet gydytoja nerekomendavo medikamentų, nes didelė itin smarkaus kraujavimo tikimybė ir vistiek dažnai neišsivalo iki galo, o kita alternatyva - abrazija, taigi aš labiau linkusi laukti ir šįkart
Raaasele parašė:
Nesivystantis antras ir vienas ankstyvas persileidimas, tai trečias persileidimas nuo rugsėjo :/ aišku stresas laukt, bet gydytoja nerekomendavo medikamentų, nes di…
Man tiesiog pasake turi prasidet meneines ir viskas ...
o kiek paskaitau kad neissivalo iki gali reik abraziju, taip bijau
Dejma parašė:
Sveikos, ar yra šioje temoje laimingai pasibaigusių istorijų?😔
Mano laiminga 😍 buvau nuvaziavus i skubia pagalba del pilvo skausmu, gydytojas itare nesivystanti, kadangi sake, jog vaisiaus dydis visiskai nesutampa su menesiniu ciklu. Po 2 sav pakartotinai pasidariau echoskopija ir paaiskejo, kad vaisius vystosi, sirdute plake ❤️
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai