Saulespinduliai parašė:
Sveikos, laukiu persileidimo. Vakar patvirtino, kad namelis yra atitinka 7+6sav. Laiką kaip ir pagal mm, bet deja leliuko pačiame namelyje nėranegaliu.. Turėjau…
Kaip Užjaučiu 🥺❤️
Nesivystantis nėštumas yra nėštumo patologija, kuomet vaisius nustoja vystytis ir žūsta gimdoje. Skaityti
visą straipsnįSaulespinduliai parašė:
Sveikos, laukiu persileidimo. Vakar patvirtino, kad namelis yra atitinka 7+6sav. Laiką kaip ir pagal mm, bet deja leliuko pačiame namelyje nėranegaliu.. Turėjau…
Kaip Užjaučiu 🥺❤️
Saulespinduliai parašė:
Užjaučiu ❤
Saulespinduliai parašė:
Ačiū mergaitės, kaip nors susitvarkysiu ❤️ Tik nežinau kada sulauksiu to persileidimo.. vakar nutraukiau pgr vartojimą. Labai tikiuosi, kad greitai ir nereiks medic…
Man lygiai 14 d prasidėjo nutraukus prg
saulėtoji0 parašė:
Man lygiai 14 d prasidėjo nutraukus prg
Man irgi sakė ginekologė, kad per 2sav. Turėtų antraip reiks įsikišimo. Atrodo toks ilgas laiko tarpas
Saulespinduliai parašė:
Man irgi sakė ginekologė, kad per 2sav. Turėtų antraip reiks įsikišimo. Atrodo toks ilgas laiko tarpas![]()
Tikrai ilgai, buvau kaip ant adatų, ir labai džiaugiuos, kad buvo išeiginė ir nedirbau
saulėtoji0 parašė:
Tikrai ilgai, buvau kaip ant adatų, ir labai džiaugiuos, kad buvo išeiginė ir nedirbau
Aš pasiėmiau atostogų kitą savaitę, tai būtų labai gerai, kad įvyktų viskas per ją.. na bet čia niekada nežinosi. Pirmas persileidimas man buvo labai skausmingas, nežinau kaip bus su šiuo.. 🥺
Saulespinduliai parašė:
Man irgi sakė ginekologė, kad per 2sav. Turėtų antraip reiks įsikišimo. Atrodo toks ilgas laiko tarpas![]()
Jei jūs Vilniuje rekomenduoju uzsirašyti operacijai iš anksto. Nes as laukti turejau savaitę , jei neprasideda, keliauti operaciją pasidaryt. Bet gavosi kad dar savaitę gavau laukti.
Ištiesu norėjau kad kuo greičiau viskas baigtųsi , o čia buvo toks ilgas laukimas...
svajune01 parašė:
Sveikos, vakar taip pat sužinojau labai liūdną žinią, kad nėštumas nesivysto.... laukiu persileidimo....
laba, užjaučiu
man lapkričio mėn buvo darytas abortas po pagalbinio, gydytojas sakė saugotis 3 mėnesius, kraujavau apie mėnesį, sausio mėn sulaukiau mm, nesisaugojom, nes daug metų net kibimo nebuvo, bet užkibo natūraliai, nesivystė, gal ir organizmas dar neatsigavo, o gal ir vėl kokią patologiją turėjo, persileidau kovo 20, balandžio 20 sulaukiau mm, nieko nelauksim, bandysim vėl
22 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai