2025.12.20 11:00 (prieš 1 sav.)
Ruby00 parašė:
Eina sau.. skaitau ir galvoju ant kiek yra svarbu psichologinė būsena..
Pvz aš labai norėčiau antro vaikučio, bet šis nėštumas ir gimdymas man kažkokią ps…
Tikrai labai svarbu, todėl ir iš daktarų nemažai dėmesio tam skiriama. Bet mano situacija yra tik mano patirtis, nereikia ant to kabliuotis 😁. Tikrai kitai labai gerai gali viskas būt nors ir nepraėjo tie 2 m po pirmo gimdymo 😌. Kiek esu domėjusis, tai su tokia patirtimi esu prie mažumos, tad nesikabinkit labai gyliai į tą mano istoriją 🤭🌸.
Kiekvienas jaučiame savo ribas, tad labai svarbu jas paisyti. Neperspaust ilgalaikėj perspektyvoj. Jei yra galimybės pasilengvinti buitį kokiais greitpuodžiais, siurbliais robotais ar pan, tai tik pirmyn! Daug buitis tos nuotaikos sukuria. O dėl daiktų leliuko, tai jei norisi palaikyti, palaikykit 😊. Tik su dermantininėm dalim turėkit omenyj, kad jis su laiku pradeda trupėt. Man su vežimu taip gavosi. Nupirkom geros būklės, nežinau kokio senumo pas pardavėją jis buvo. Pas mus pastovėjo apie 6 mėn, pasinaudojom kelis kartus ir visa rankena trupiniais pradėjo eiti. Taip pat autokėdutės laikymą irgi reik permąstyt, kadangi jos turi savo galiojimo laiką. Tačiau rūbai, žaislai, maniežai, lovelės, vonelės ir pan - jei sausai ir apsaugoti nuo saulės šviesos gali ir dešimtmetį gulėt 😊.