Derra parašė:
Manau visi apie ji yra girdeje![]()
Hm... Tai kas jis toks per gydytojas??
jis labai geras, ar labai blogas, kad toks populiarus :-D
Derra parašė:
Manau visi apie ji yra girdeje![]()
Hm... Tai kas jis toks per gydytojas??
jis labai geras, ar labai blogas, kad toks populiarus :-D
Asta35 parašė:
Hm... Tai kas jis toks per gydytojas??jis labai geras, ar labai blogas, kad toks populiarus :-D
as irgi nieko apie ji negirdejau, na gal del to kad pati esu ne is Mullingaro
siandien manes laukia antras vizitas Mullingaro ligoninej, nekantraujam su vyru, gal gi suzinosim kas pilvelyje gyvena
nors lb daug vilciu nededam, per pirma vizita uzpakali pastoviai tik atsukdavo
gintarenik parašė:
as irgi nieko apie ji negirdejau, na gal del to kad pati esu ne is Mullingarosiandien manes laukia antras vizitas Mullingaro ligoninej, nekantraujam su vyru, g…
Tai gal susitiksim kolidoriuose
Asta35 parašė:
Tai gal susitiksim kolidoriuose![]()
o kelinta tau valanda? beje kazkas rase, kad babajai siandien dirba, kiek pamenu praeita karta irgi ketvirtadieni buvau ir patekau pas vyra airi, kitam kabinete maciau moteriske tikrai ne aire dirbo, tikiuosi vel pas ta pati pateksiu
gintarenik parašė:
o kelinta tau valanda? beje kazkas rase, kad babajai siandien dirba, kiek pamenu praeita karta irgi ketvirtadieni buvau ir patekau pas vyra airi, kitam kabinete mac…
13.40 ... Labai tikiuosi, kad ne babajai... Nes vaziuosiu viena, be vyro ir vyresneles dukters - tai susikalbeti tikrai butu problema...
gintarenik parašė:
as irgi nieko apie ji negirdejau, na gal del to kad pati esu ne is Mullingarosiandien manes laukia antras vizitas Mullingaro ligoninej, nekantraujam su vyru, g…
oi sako jei slepiasi ilgai,ir sikna atsuka tai mergiote
na cia ir tik spejimas,bet manau bus pipiriuke
Merginos jis, ne daktaras. Tiksliai nezinau kokios jo pareigos, bet daug kas is Mullingaro eina pas ji pagalbos ar patarimo. Pipiriukas gal daugiau pasakytu apie jo veikla, nes man pas ji dar neteko eiti, tik esu girdejusi, jei kas kazkokiu pasalpu negauna, ar neiseina paciam susitvarkyti, eina pas ji ir jis bando padeti zmogui. Tai va tiek as zinau
Jis gal kazkoks valdzios atstovas, tiksliai nezinau
Derra parašė:
Gintarenik, man per antra vizita Mullingaro ligonineje scano net nedare, tik su aparaciuku sirdutes leliuko pasiklause. Pries tai pamatavo, pasvere, spaudima, slapi…
na ziuresim ar darys ar ne, nes kiek paklausau tai kiekvienai skirtingai vienom daro net pas gp
Asta35 parašė:
13.40 ... Labai tikiuosi, kad ne babajai... Nes vaziuosiu viena, be vyro ir vyresneles dukters - tai susikalbeti tikrai butu problema...
tai kad ten nelabai ir kalba greitai pravaro pro kabinetus, na tik vienoj vietoj kai pilde ligos istorija klausinejo kokios ligos yra seimoj, tik vienas klausimas mus su vyru ismuse is veziu, klause ar dariausi gimdos kaklelio tepineli, bet kai pasake ji angliskai tai net nesupratom ko nori, bet google vertejas visagalis
as tai visas seimos ligas ir savo ligas buvau issivertusi i anglu kalba tai daugiau problemu ir nebuvo
Gintarenik, man GP kiekviena karta scana daro (Dr.Healy mano GP). O ligoninej tai per antra vizita matyt man papuole labai malonios seseles ar kas ten jos, ta kur slapimo tyrima dare, matavo ir t.t. buvo labai maloni, pakalbejom dar ir apie maitinima ir siaip klausinejo kaip jauciuosi ir t.t. O ta kur sirdutes leliaus klausesi irgi leido net sirdeles ilgiau pasiklausyti, nes sakiau, kad negirdejusi iki siol kadangi scana darydavo tai tik matydavau
O pirma vizita ligoninej kazkoks Dr. Thomas buvo tai jis greitai scana padare be ilgu ceremoniju ir viskas.
20 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai