Asta35 parašė:
Net pusantros savaites ?? Hm... Daugoka... Na, jei per tuos 6 men ieina tiek daug BH, tada taip![]()
jo gaunasi 7 bank holiday nuo mano dekreto pradzios iki pabaigos, ir priklausys dvi savaites atostogu pagal mano darbo kontrakta
Asta35 parašė:
Net pusantros savaites ?? Hm... Daugoka... Na, jei per tuos 6 men ieina tiek daug BH, tada taip![]()
jo gaunasi 7 bank holiday nuo mano dekreto pradzios iki pabaigos, ir priklausys dvi savaites atostogu pagal mano darbo kontrakta
Asta35 parašė:
Vat del sito tai nesu tikra... Nes uzdirbtos atostogos skaiciuojasi is faktiskai pradirbtu valandu (jas padauginus is 8 proc)... O per MB, jus skaitotes dirbanti te…
man atrodo,kad priklauso,nu gal tikrai kas tiksliau zinos...
sandraireland parašė:
man atrodo,kad priklauso,nu gal tikrai kas tiksliau zinos...
Man rodos apmoka tos imones, kurios jau kontrakte arba kolektyvineje sutartyje nurodziusios apmokejima siuo laikotarpiu. O jei tai nera nurodyta - darbdavys turi teise rinktis, mokes ar ne... Nors, tiksliai to nezinau...
.Pipiriukas. parašė:
Derra, o tu ne iš Mullingaro?![]()
Mullingaro
Na va, siaip ne taip sulaukiau savo pirmojo vizito i Mullingaro ligonine. Kazi ar man jau nedarys to didzioji skano, visgi jau 20- oji savaite... Negi vel reikes atskirai registruotis jam ir po poros savaiciu vel vykti i ligonine ? Ar gali padaryti ta skana neuzsiregistravus jam is anksto ? Ir kaip su visais kitais kraujo tyrimais ? Juos is karto padarys ta pacia diena ? Problema ta, kad ryt vizitas, o sestadieni as trim savaitem i lt isvaziuoju... Po to jau sventes... Taip ir uzsites man visi tyrimai iki gimdymo dienos :-D
Derra parašė:
Mullingaro![]()
Tai ko Tu suki galvą?
Nueik pas M.Dollard ir Jis tau atsakys į absoliučiai visus klausimus.
Pasakys kas priklauso, ką gausi ir t.t
Padės užsipildyt visas formas.
Net neabejoju, kad esi apie Jį girdėjus.
Asta35 parašė:
Na va, siaip ne taip sulaukiau savo pirmojo vizito i Mullingaro ligonine. Kazi ar man jau nedarys to didzioji skano, visgi jau 20- oji savaite... Negi vel reikes at…
Pirmo vizito metu, darys pilną kraujo tyrimą (t.y kraujo grupės nustatytmas, geležies lygis, antikūniai, patikrinimas dėl tokių ligų kaip ŽIV ir t.t) atsakymus sužinosi sekančio vizito metu - JEIGU pasiteirausi.
Scanas bus paprastas, atliks kelis matavimus įsitikint, kad vaisius atitinka savaites pagal paskutines mėnesines.
Pasvers, ištris šlapimą ir visas Tavo vizitas.
Nenoriu prišnekėt, bet kadangi pirmadienį dirbo grynai airių komanda, tai rytoj greičiausiai bus vieni babajai.
O su jais bandyt kalbėt, tai kaip čebatu per stulpą daužyt.
Jeigu nori normalaus, detalaus scano - gali bandyt prašytis, kad siųstų Tave į viršų, į Fetal Assesment Unit.
.Pipiriukas. parašė:
Tai ko Tu suki galvą?
Manau visi apie ji yra girdeje
.Pipiriukas. parašė:
Tai ko Tu suki galvą?
Hm... Gal ir busiu neapsisvietusi, bet tikrai nieko apie ji negirdejusi :-D ... Aplamai pirma kart sios salies ligonines kolidorius minsiu, tai nelabai ir aktualuos man buvo tos pavardes
.tuo labiau, kad as ne is Mullingaro...
.Pipiriukas. parašė:
Pirmo vizito metu, darys pilną kraujo tyrimą (t.y kraujo grupės nustatytmas, geležies lygis, antikūniai, patikrinimas dėl tokių ligų kaip ŽIV ir t.t) atsakymus suži…
Na nemanau, kad jie 20-oje savaiteje begali nustatyti tikslu vaikucio amziu. Kiek teko dometis tik iki 12 sav imanoma tiksliai nustatyti gimdymo data, nes veliau vaikuciai pradeda augti individualiai.
T.y.skirtingai pas kiekviena mama
O didziojo skano man kaip ir nereiktu, jei tik su tuo paprastuoju sugebetu pamatyti kas pilvelyje gyvena
nebesitveriu smalsumu... Nes vyras pasake, jei bus vel dukra, darysim ketvirta :-D
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai