Mamyte gruodis parašė:
va sitoj foto tai grynai man kaip tas pats vaikas sulyginus ta foto kur profily pas tave![]()
na cia tai tikrai, sumaisyt vaikus galima
Mamyte gruodis parašė:
va sitoj foto tai grynai man kaip tas pats vaikas sulyginus ta foto kur profily pas tave![]()
na cia tai tikrai, sumaisyt vaikus galima
Toxic parašė:
na cia tai tikrai, sumaisyt vaikus galima![]()
tai gyvai pamatytum dar jauciu netaip nustebtumem
geriau mums nesusitikti o tai vaikus sumaisysim
Mamyte gruodis parašė:
kokius buteliukus turi? zinok leliukui jei nepatiks soske tai ir neims, tommee tippee padaryti kaip pagal krutines spenelio forma,ir bega pienukas tiek kiek vaikas …
neima tommee tippee,nupirkom nuk irgi neima,rekia is kart,patraukia biski ir vsio,ziaukcioja ir viskas,Bet tavip idomei,vakar vakare isgere 150 ml,be pykcio be nieko,ryte 50 ml ir vsio,paskui diena biski koki 20 ml,ir reke neikisi niekaip,bandau po biski,lyg zaidama ima netraukia,prilasa misinukas,paima ir ispjauna.net neima traukt buteliuko
sveikos mamytes, norejau pasiteirauti tu kurios jau turi vaikeli ilgiau nei 6 men...gal zinote kuri nors jei po motinystes atostogu nebenoriu gryst i darba nes ner kur vaikeli palikt ar galiu tiketis kokiu pajamu is socialo ar is kur nors? pradirbus busiu daugiau nei 2 metai gal net 3..
aistikee parašė:
sveikos mamytes, norejau pasiteirauti tu kurios jau turi vaikeli ilgiau nei 6 men...gal zinote kuri nors jei po motinystes atostogu nebenoriu gryst i darba nes ner …
As fis pildysiu, nes tik tokiu atveju galesiu skraidyt i lt atostogu kiek noriu ir gausiu 180 nes esu daug prsi sumokejus (nent jau mano ziniomis) nes as jau padaviau prasyma kad iseinu is darbo
aistikee parašė:
sveikos mamytes, norejau pasiteirauti tu kurios jau turi vaikeli ilgiau nei 6 men...gal zinote kuri nors jei po motinystes atostogu nebenoriu gryst i darba nes ner …
Jei sociala pildysi tai kiek zn reik i fas registruotis o jie duoda 2sav i metus ayostogu .reik ten zymetis .... ir reik rodyt iniaciatyva kad ieskais darbo.....
skaiste88 parašė:
Man tai buvo atejas laiskas su info kiek mokes iskart po menesio kai nusiunciau forma.![]()
Mamyte gruodis parašė:
na man lb velai atejo atsakymas,gal tik menesi iki gimdymo, paskaiciavo nei minimuma nei maximuma![]()
Skaiste88, man iskarto atejo tik info, kad jie gave laiska...
Idomu kaip man paskaiciuos, jauciu pagal nauja tvarka, tuos 230 per savaite, nesvarbu, kad forma pildziau ir uzregistravo ja dar 2013 galiojant senai tvarkai
Mamyte gruodis, zinok iki sios savaites as labai gerai jauciausi, o dabar prasidejo tokie gerumai, kad nelabai sau pavydziu
siaip gerai jauciuosi, tik jau spausti pradeda visur, nakti sunkiai miegasi. Zodziu smagumelis dar menesiuka tesis
skaiste88 parašė:
As fis pildysiu, nes tik tokiu atveju galesiu skraidyt i lt atostogu kiek noriu ir gausiu 180 nes esu daug prsi sumokejus (nent jau mano ziniomis) nes as jau padavi…
O tai jei vyras uzdirba normaliai neduos fiso?nes as ir neplanuoju i darba grizt o ant socialo sedet kazin kaip nes niriu vasara lekt i lt ilgesniam laikui tai jie neleis tada...
sandraireland parašė:
O tai jei vyras uzdirba normaliai neduos fiso?nes as ir neplanuoju i darba grizt o ant socialo sedet kazin kaip nes niriu vasara lekt i lt ilgesniam laikui tai jie …
Deja nzn. As tik zn savoje situacijoje...mano gauna maziau nei 310...
skaiste88 parašė:
Deja nzn. As tik zn savoje situacijoje...mano gauna maziau nei 310...
FIS moka pagal pajamas,jei vyras uzdirba pakankamai seimai islaikyti,tai tada jie moka tik minimuma-20e i savaite
paieskokit intere kiek tas uzdarbis turi but,nepamenu,bet kazkas tokio kad triju asmenu seimai 510e i savaite
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai