skaiste88 parašė:
Dabar nesavo o kudikio atpilimu kvepibent jau man kazkodel kvepia :DD
oi man ir
man ji visa kvepia zinok! matyt cia is tos meiles dideles
negaliu dar db patiketi kad buti mama toks geras jausmas
skaiste88 parašė:
Dabar nesavo o kudikio atpilimu kvepibent jau man kazkodel kvepia :DD
oi man ir
man ji visa kvepia zinok! matyt cia is tos meiles dideles
skaiste88 parašė:
Sita tai girdejus kad reik turet originala jo kopija ir vertima... mum pasiseke jei galima sakyti... neapsizenije mes ir tik pasu reikejo daugiau nieko![]()
na jei vel prisikabins prie musu tai sakysiu mes nevede
sakysiu registruok vaika nevala tu
klausyk o db juk kol dukryte neregistruota tai negaliu pildyti child benefit?
Mamyte gruodis parašė:
oi man irman ji visa kvepia zinok! matyt cia is tos meiles dideles
![]()
![]()
Tikrai!!
Palauk o kai mama sakyti prades???
tai isvis busim neaisku kokiam danguje
Mamyte gruodis parašė:
na jei vel prisikabins prie musu tai sakysiu mes nevedesakysiu registruok vaika nevala tu
![]()
O cia klausimas.... o tau atejo forma del child benefit ?
skaiste88 parašė:
O cia klausimas.... o tau atejo forma del child benefit ?![]()
nea zinok niekas neatejo
hmmm turiu as ta forma namie, is socialo pasiemiau kai ejau del maternity,tai jie sako kai vaikas gims uzpildyk ir atnesk, bet visi kitaip sako,na paziuresiu ta forma,gal ten reikia kokio nr kad patvirtint kad vaikas iregistruotas?
Mamyte gruodis parašė:
mamytes ar galit pasakyti kokius popierius tvarket kad priregistruoti vaika ir duoti tevo pavarde jei nevede??? bliam as nzn ka daryti, negalim priregistruoti db n…
mes vede, pavardes tos pacios (na jis -kas, o as -iene) ir mums reikejo santuokos liudijimo orginalo, santuokos liudijimo vertimo anglu kalba orginalo ir asmens dokumento to kuris ejo tvarkytis
Mamyte gruodis parašė:
nea zinok niekas neatejohmmm turiu as ta forma namie, is socialo pasiemiau kai ejau del maternity,tai jie sako kai vaikas gims uzpildyk ir atnesk, bet visi…
Matai tiek man tiek kitom kiek esu skaicius ateina forma trumpa kuria reik uzpildyt ir issiusti.. o jei taip pildai tai tikriausiai pps nr reikia ;)
Mamyte gruodis parašė:
mamytes ar galit pasakyti kokius popierius tvarket kad priregistruoti vaika ir duoti tevo pavarde jei nevede??? bliam as nzn ka daryti, negalim priregistruoti db n…
as dabar turiu hemaroju su ta istaiga
neregistruotas vaikas kolkas. bet pas mane kita problema, as isskyrus su pirmu vyru, ir reikalauja istuokos liudijimo, o pas mane irgi tik kopija su vertimu...
skambinu i ta ceraskino kontora, viena sako kad reikia istuokos liudijmo, kita kad teismo sprendimo... tai ka dabar pasiemiau LT advokata, kuris mane atstovaus, ir surinks reikiamus dokumentus... ir tai neaisku dar ar nereiks i ambasada vaziuot igaliojimo kam daryt, nes metrikacijoj sedi tokia ciocia kuri ir ponui dievui to liudijimo neduotu... vaiko mus kaip vargselius kokius
nescia is neturejimo ka veikt spjaudziau ir gaudziau, kad buciau anksciau susizinojus apie tai..
va sitoj foto tai grynai man kaip tas pats vaikas sulyginus ta foto kur profily pas taveToxic parašė:
visai nesupykciau dar viena uzgaminti![]()
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai