vika231 parašė:
Sveikos mamytesgal esat kur maciusios pirkti pripuciama rata-laikikli ant kakliuko mazyliuj,maudynem?
Ebay.
vika231 parašė:
Sveikos mamytesgal esat kur maciusios pirkti pripuciama rata-laikikli ant kakliuko mazyliuj,maudynem?
Ebay.
labu mamos
nzn gal kuriai si info bus naudinga o gal jau ir zinote tik gal as nezinojau
tai vat,snd nuejau i darba ir musu finansinis kontrolierius pasake kad nueiciau i taxu ofisa ir pasakyciau kad noriu visa savo tax credit ir tax band perleisti vyrui,nes sake taip galima jei esame vede ir tada kol as nedirbu perleidus ta tax credita jam jis daug maziau taxu mokes
mes ir db esame pasidare vedybinius taxus,tai as esu vyrui davusi didesni taxu credita kad jis moketu maziau taxu,o as moku daugiau nes mano alga mazesne tai mums taip daug labiau apsimoka
na penktad varysiu i taxu ofisa ir suzinosiu daugiau,na paziuresim kiek is to naudos cia bus
Bu... parašė:
na mes jei ilgeliau kur vaziuojam pasiimam sportine dali,nes kad nepatogu matosi is pacio leliuko pozos. nugaryte pavargsta. bet kol kad naudojam daugiau kedute…
O as galvojau kad I sportine dali negalima deti tokių maziuku. Nes as ir pasivaiksvioti einu su kedute masinine nes rain coverio nepirkau lopsiui o be to it nemegsts maniskis to lopsio.
aidosiuka parašė:
O as galvojau kad I sportine dali negalima deti tokių maziuku. Nes as ir pasivaiksvioti einu su kedute masinine nes rain coverio nepirkau lopsiui o be to it nemegst…
negalima i sedima dali deti! galima tik nuo 6 men
su lopsiu iki 6 men naudojuosi,o kedute tik masinai man ir trumpiems shopingams maisto
Venera171 parašė:
Turim bedapradurem vezimo padanga
vakar vyras lope lope (gal 5 skyles rado), bet siandien vel sliauka
zodziu, reik naujos kameros.. ar yra Dubline ku…
bandyk visagali Ebay
Venera171 parašė:
Turim bedapradurem vezimo padanga
vakar vyras lope lope (gal 5 skyles rado), bet siandien vel sliauka
zodziu, reik naujos kameros.. ar yra Dubline ku…
jo as ebay maciau
nors dubline zinok jauciu rasi tame eurocycles, euro babies.ie
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai