greta76 parašė:
sveika.na del ligonines nezinau,pati esu is Dagenhamo,tai gimdziau Queens hospital,Romforde,naujai suremontuota,svaru,jauku ir pieziura 24 h ,ir nieko nekainavo,man labai patiko,nepalyginsi su Kauno klinikomis,dar tiek pinigu sukisome.
as pirma savo ir lt su sezariu gimdziau,labai sunkiai,po beveik 12 val tik ispjove,su antru per kiekviena vizita aiskinomes kaip butu geriau,jei pats gimdymas neprasides,nutare ,uzsake data ir val operacineje sezariui,bet penktadieni per vizita padare" membrane sweep"(lietuviskai pajudino kakleli) ir ant rytojau prasidejo skausmai,paruosiamieji ,po to tikrieji saremiai ir vaziavau gimdyti,praktiskai termino diena.jie vis tiek pries sezari,sake ziuresim kokias tris val,jei nieko nevyks ,tada pjaus,tai as nuvaziavau 6 vakaro,o pagimdziau 3 nakties.labai sunkiai,su epiduru,po to negalejau stumti,skausmai ziaurus buvo,ypac kur buvo pjuvis po pirmo sezario,daktarai ir bijojo ,kad pjuvis netruktu,ir niekaip negalejau stumti,del to jei imanoma epiduro geriau nedaryti,ir dar po to kirpo ir trauke vaikiuka su pompa,skubejo tada,nes jau zali vandenys ejo,o sezari jau velu daryti buvo,nes vaikas isejes is gimdos buvo,nu zodziu ir as ir jis daug labai issikankinome,bet aciu dievui viskas gerai buvo.del vertejos tai nezinau,as pati anksciau dirbau Ilforde verteju agenturoje,tai siusdavo mane ir i ligonine ir pas gp,neteko girdeti kad ligonine turetu verteju?gal kokios drauges ar pazistamos pasiprasyk,ar vyro?
sveika pazystamu turiu ir kalbanciu laisvai angliskai, tik va galvoju gal verteje tiksliau isvers jei kas bus negerai, tiesiog noriu apsidrausti