Svajonė82 parašė:
Beveik visos td forumo temos su tuo susiję - perskaitytos.....tad nežinau gal tik paguodos reik ir nebeplanuoti.....
ar turi NT? ikelk
Svajonė82 parašė:
Beveik visos td forumo temos su tuo susiję - perskaitytos.....tad nežinau gal tik paguodos reik ir nebeplanuoti.....
ar turi NT? ikelk
parašė:
Na as metu irgi neesu bet matau, kad kuo toliau tuo cia siaubas darosimamos pamisusios... esu gruodinuku forume, bandziau ginti viena mama nes nu tikrai kita ne…
Pilna visur tokiu nera ko stebetis tai daznai mand izeidineja provokuoja o as dar kalta lieku... tos moterys as irgi atrodo moteris bet kitu moteryciu nesuprantu...
Svajonė82 parašė:
Turiu baltas ir nemoku kaip
nusifotkink,isimesk i kompa ant darbalaukio po to kur rasai komentara yra prie spailu fotoaparatas nupiestas paspausk ir po to paspausk ''ikelti is kompiuterio'' susirask paveiksleli su testu paspausk open
terana10 parašė:
labukas sveikinu labai. DPO tai cia yraovuliacijos testas? o kodel nestumo nesidarei? kiek mmm veluoja? kada pradejo rodyti toki dziaugsma?
Cia nt.
Svajonė82 parašė:
Omano nt baltut baltutėlis o mmm vėluoja penkta diena,ir nesuprantu kas čia yra,mano situacija tokia -stimuliavimui vartojau clost,pirmą mėn stebėjau išskyras atrod…
Manau jau rodytu bent vaiduokliuka... tikriausiai nesilaukiat.. skaudu tikrai zinau man tik po 1metu ir 2men pavyko
nepraraskit vilties
Svajonė82 parašė:
aš nieko nematau o jau 5 dienas vėlavo nervus tik tąso...![]()
saule666 parašė:
Cia nt.
Skaudu ne tas žodis .............
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/nestumo-testai-vaiduokliukai-bei-ivairus-pasnekesiai-1
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai