Puskiniene parašė:
As du praradau, vienas nustojo vystitis 12sav. Kita mergyte gime negyva pries 2men.
Uzuojauta jums didziausia🙏 kaip sekasi tvarkytis su skausmu?.. kokie planai i ateiti?
Puskiniene parašė:
As du praradau, vienas nustojo vystitis 12sav. Kita mergyte gime negyva pries 2men.
Uzuojauta jums didziausia🙏 kaip sekasi tvarkytis su skausmu?.. kokie planai i ateiti?
Drugele123 parašė:
Aciu. Skauda bet stengiuosi galvot apie ateiti,apie nauja fet, stengiuosi kuo greiciau atsigaut po cp ir moraliskai ,kad fetui butu kuo maziau neigiamu emociju. Man amzius spaudzia negaliu ilgai liudet nes gali nelikt laiko kitam kudikeliui. Visa tai ir stumia i prieki. Kai buna sunku issiverkiu,nelaikau savi palengveja ir vel i prieki einu.
Puskiniene parašė:
Aciu. Skauda bet stengiuosi galvot apie ateiti,apie nauja fet, stengiuosi kuo greiciau atsigaut po cp ir moraliskai ,kad fetui butu kuo maziau neigiamu emociju. Man…
Užjaučiu jus ❤ stiprybės sulaukiant savo kūdikėlio 🎈
Puskiniene parašė:
Aciu. Skauda bet stengiuosi galvot apie ateiti,apie nauja fet, stengiuosi kuo greiciau atsigaut po cp ir moraliskai ,kad fetui butu kuo maziau neigiamu emociju. Man…
Saunuole tu kad nepasiduodi, as taip pat elgiaus po netekties keliaus verkiau kai norejau nesnekejau kai nesinorejo stojau ant koju ir pasakiau sau stok ir eik i prieki savo tikslo link angeliukai su tavim. Tai va po netekties 5 men ir vasario 7d vaziuoju pas Amsejiene fet pradeti nors vilties maza bet tikiu kad pavyks.
irena86 parašė:
Saunuole tu kad nepasiduodi, as taip pat elgiaus po netekties keliaus verkiau kai norejau nesnekejau kai nesinorejo stojau ant koju ir pasakiau sau stok ir eik i pr…
Kodel vilties mazai? Man dar toli iki fet ir laikas letai eina kai lauki. Sake man bent 6men reik laukti o tik tada galimes bandyt.
Puskiniene parašė:
Uzuojauta.. stiprybes jums!!!
Puskiniene parašė:
As labai atsiprasau, kad klausiu, bet gal galite pasidalinti kodel negyva? PEr gimdyma mire mergyte? KAs per komplikacijos tokios, kad mazuliukas mirsta?
M0ni parašė:
As labai atsiprasau, kad klausiu, bet gal galite pasidalinti kodel negyva? PEr gimdyma mire mergyte? KAs per komplikacijos tokios, kad mazuliukas mirsta?![]()
Placentinis prisitvirtinimas tokia isvada po skrodimo ir gimdymo. Nukraujavo kaip sake. Dar laukiu galutinio atsakymo po daktaru susirinkymo.
Puskiniene parašė:
Teisingai mastote🙏 linkiu sekmes.. mums po netekties dar nepraejo pilnu 2 sav. bet as kiekviena diena save verciu tiketi, kad dar viskas ateity, kad ateis tas stebuklas pas mus... Jei galeciau jau dabar kazka daryciau.. bet reikia laiko isgedeti ir pasveikti...
3 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai