Vyšnaitė parašė:
Hcg tirtis po 1000 nebeverta, nes nebestebima augimo dinamika. O po padidinto progesterono tyrėtės PRG?
Jeigu echo neparodo, tai seka hcg ir virs 1000 isitikinti, kad nestumas vystosi
Vyšnaitė parašė:
Hcg tirtis po 1000 nebeverta, nes nebestebima augimo dinamika. O po padidinto progesterono tyrėtės PRG?
Jeigu echo neparodo, tai seka hcg ir virs 1000 isitikinti, kad nestumas vystosi
Drugele123 parašė:
Sveika💐 sveikinimai! As po IVF HCG ir PRG tyriaus tris kartus, kas dvi paras. Sako, regis, pasiekus HCG 1000, jau nereikia stebeti. PRG man gydytoja liepe pasidaryt…
aciu uz nuraminima, kaip nors bandysiu islaukt tas dvi savaites
♥️
Vyšnaitė parašė:
po dozes padidinimo taip, tikrinausi, ir jau buvo geras rodiklis, todel dabar taip ir vartoju kas paskirta.
nuraminot merginos, nesidarysiu pirmadieni jau to hcg, tik prg, paziuresiu koks bus, gal bus galima pamazint doze nes dabar x3 utrogestano 200 ir prolutex leidziamas.
Lyja parašė:
o kada jums pirma echo dare?
nes mano pirmasis echo ir bus ta 9 savaite 🤷 ar cia nera per velu?
Manau, tikrai būtų. Mano pirmasis buvo savaitė po paskirto HCG - lygiai 5 sav. Patvirtino, kad gimdoje, ir paleido 3 savaitėms. Realiai, jei viskas gerai, tai tikrai nepervėlu 9 sav. Turint omeny situaciją, saugiau yra būti namie. Tik vat per kelias savaites viskas bus tik blogiau, tai net nežinau. Nenorit privačiai nueit? Vilniuj - į Northway, pvz.
Austeja_ parašė:
Manau, tikrai būtų. Mano pirmasis buvo savaitė po paskirto HCG - lygiai 5 sav. Patvirtino, kad gimdoje, ir paleido 3 savaitėms. Realiai, jei viskas gerai, tai tikra…
as nejauciu jokiu blogumu, jokiu skausmu, tai galvoju jeigu butu kazkur ne vietoj nestumas tai jau kazka gal buciau pajutusi.. pagalvosiu del galimybes nueit privaciai, nes vis tik dar daugiau nei 2sav laukti to vizito. aciu jums Austeja uz visus patarimus ♥️
Lyja parašė:
as nejauciu jokiu blogumu, jokiu skausmu, tai galvoju jeigu butu kazkur ne vietoj nestumas tai jau kazka gal buciau pajutusi.. pagalvosiu del galimybes nueit privac…
Tiesiog pati išgyvenau tą patį nerimą dėl 18-20 sav. echoskopo. Viruso situacija labai sujaukė nėščiųjų priežiūrą ir viskas, kas neskubu ir nebūtina, bet kada gali būti nukelta. Tai labai norėjau pasidaryti echoskopą kuo greičiau, turėdama omeny, kad kitas mano vizitas gali būt labai negreitai
dėl negimdinio - ir aš taip manau. Reikia vyti blogas mintis kuo toliau ir kuo labiau save saugot. Aš, žinot, prieš porą savaičių peršalimą pasigavau. Tokį elementarų, sezoninį, bet kaip sunkiai ir ilgai sveikau... bijau ir pagalvot apie kokį rimtesnį sirgimą. Todėl taip primygtinai tą karantiną ir buvimą namie pabrėžiu. Jau tikrai nebe juokai pasidarė
Austeja_ parašė:
Tiesiog pati išgyvenau tą patį nerimą dėl 18-20 sav. echoskopo. Viruso situacija labai sujaukė nėščiųjų priežiūrą ir viskas, kas neskubu ir nebūtina, bet kada gali …
suprantu jus, visos visai kitaip ta laukimo laikotarpi isivaizdavom ir planavom..
as taip pat pries savaite buvau su baisiu kosuliu, bet jau i pabaiga jis, tai ramiau atsikvepiau. dar maziausiai menesi tokia situacija tesis, reikia apsisarvuoti kantrybe ir islaukti kazkaip 🤷
Lyja parašė:
aciu uz nuraminima, kaip nors bandysiu islaukt tas dvi savaites♥️
Dažniausiai jau niekas nemažina dozės paskirtos iki 12 sav. Aišku galit pasidaryti dėl savo ramybės, bet jeigu po padidintos dozės viskas buvo gerai, aš asmeniškai truputi atsipalaiduociau ir pailsečiau nuo tyrimų
Ir dar klausimėlis dvynukų mamoms, kas kiek laiko lankotes pas gine poliklinikoje ( jei viskas gerai) ?
Kovo 26 d. buvo mano paskutinis apsilankymas Santaros klinikose, dabar liepė kreiptis į savo gine savo mieste, taloną gavau tik balandžio 30 d. ir dar net neturiu neščiosios korteles 🙄
1 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai