Gretute12 parašė:
Aj, ta prasme vienkartiniui vizitui? Kiek per sergu.lt žiūrėjau, net nėra laisvų vietų, nebent mokamų paslaugų centre
Tai siuo metu, niekas ir nepriima.
Gretute12 parašė:
Aj, ta prasme vienkartiniui vizitui? Kiek per sergu.lt žiūrėjau, net nėra laisvų vietų, nebent mokamų paslaugų centre
Tai siuo metu, niekas ir nepriima.
SunMoon parašė:
Tai siuo metu, niekas ir nepriima.![]()
Aš ieškojau dar kai 1 mėn laukiausi, kai ieškojau kur eit nėštumo priežiūrai, tai nieko neradus, ėjau kuri laiką privačiai, o db motinystės centre, bet ten nedirba ir neaišku kada dirbs, tai mąstau kur kitur pradėti vaikščioti. Norėtųsi pas kokį profesionalesni eit, visgi rizikingas nėštumas
darida parašė:
Sveiki. O ką Jums darė dėl padidėjusio tth?
Man per ivf tth taip pat staigiai užkilo, aišku, ne 30 kartų... gyd.neleido didint…
Padidino dozę
Labas merginos. klausima toki turiu. situo karantino laikotarpiu nebera taip lengva pasidaryt kraujo tyrimu, viskas tik su registracija, ir gan sunku norimu laiku gauti vieta, nebent registruotumeis is anksto..
man dabar 6sav2d. paskutini karta hcg dariau praejusia savaite, buvo 2810 (buvo 20dpi).
pakartotinai hcg ir prg eisiu tikrintis pirmadieni, bus lygiai 7 savaites.
kaip daznai jus tikrinates hcg ir iki kurio laiko?
pojuciu kazkokiu dar nesijaucia, galvoju ar tokiais dideliais tarpais nedarydama hcg ir prg nepasikisiu sau kojos.. gal vistik uzsiregistruoti is karto i prieki kelis laikus kas 4-5 dienas..
Lyja parašė:
Labas merginos. klausima toki turiu. situo karantino laikotarpiu nebera taip lengva pasidaryt kraujo tyrimu, viskas tik su registracija, ir gan sunku norimu laiku g…
O kam jūs tiriatės HCG? Toks nėštumas jau matomas echoskopu. Jūsų patvirtintas? Tuomet nusiraminkite ir neieškokite virusų - būkite namuose ir venkite kontaktų. Dėl PRG - priklauso nuo tikėjimo. Nesityriau jo nėkart, nes taip nurodė gydytojas. HCG t.p. tyriausi tik paskirtą dieną.
Austeja_ parašė:
O kam jūs tiriatės HCG? Toks nėštumas jau matomas echoskopu. Jūsų patvirtintas? Tuomet nusiraminkite ir neieškokite virusų - būkite namuose ir venkite kontaktų. Dėl…
echoskopu gydytoja dar netikrino, eisiu 9 savaite konsultacijai, manau tada ir paziures.
o tiek prg, tiek hcg pirma numatyta tyrimo diena buvo zemoki, todel is viso tyriausi tris kartus abu rodiklius.
del zemo prg gydytoja pridejo vaistu.
hcg as gal labiau del saves, nes is dalies esu dar netikejimo busenoj, ir labai laukiu to echo.
tai todel ir klausiu, kaip kitos daro, nenoriu but kazka praleidus vien del savo nezinojimo.
Lyja parašė:
echoskopu gydytoja dar netikrino, eisiu 9 savaite konsultacijai, manau tada ir paziures.
Sveika💐 sveikinimai! As po IVF HCG ir PRG tyriaus tris kartus, kas dvi paras. Sako, regis, pasiekus HCG 1000, jau nereikia stebeti. PRG man gydytoja liepe pasidaryt pries IVF ir pirmaji karta darant HCG. Toliau tuos du kartus as dariau savo nuoziura. Manau neverta jums tirtis dar HCG, o PRG galite pries vizita pas gydytoja pakartoti. Siaip dabar jau echoskopu turi ziureti, ar zirniukas gimdoje, ar plaka sirdute❤️ nurimkit, ir sekmes Jums.
Lyja parašė:
Labas merginos. klausima toki turiu. situo karantino laikotarpiu nebera taip lengva pasidaryt kraujo tyrimu, viskas tik su registracija, ir gan sunku norimu laiku g…
Man 1 kartą padarė, kad įsitikinti dėl nėštumo, daugiau viskas, tik echoskopas kas 2 sav
Lyja parašė:
Aš nesitytiau nei prg nei hcg..
Lyja parašė:
Hcg tirtis po 1000 nebeverta, nes nebestebima augimo dinamika. O po padidinto progesterono tyrėtės PRG?
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai